Városlista
2020. április 3, péntek - Buda, Richárd

Hírek

2018. Augusztus 30. 07:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti - fotó: twitter

Cliff Richard új albummal jelentkezik

Cliff Richard új albummal jelentkezik

Cliff Richard brit popsztár szerdán bejelentette, hogy 14 évvel legutóbbi lemeze után, novemberben új albummal jelentkezik, csupa új számokkal.

A 77 éves zenész a Rise Up címet adta az új lemeznek ezzel is ünnepelve azt a nehéz időszakot, amelyen túl van. Richard megnyerte a BBC elleni kártérítési perét, amelyet azért indított, mert a brit közszolgálati tévé élő helikopteres közvetítésben számolt be arról, amikor 2014-ben a rendőrség megszállta az otthonát bizonyítékok után kutatva egy nyolcvanas évekbeli szexuális bántalmazási gyanúval kapcsolatban.

Az énekest nem vették őrizetbe és meg sem vádolták semmiféle bűncselekménnyel. A brit bíróság ítélete szerint viszont súlyosan megsértették a jogait az ügy szenzációhajhász tálalásával.

Nagy-Britannia első saját popsztárja a 16 számot tartalmazó új albumának bejelentését éppen első kislemeze hatvan évvel ezelőtti kiadásának évfordulójára időzítette. A Move It című felvétel 1958. augusztus 29-én jelent meg.

A sztár a londoni Abbey Road-i Stúdióban megtartott sajtóértekezletén azt mondta: a Rise Up jól tükrözi lelkiállapotát. "Sikerült kijutnom ebből az ingoványból" - tette hozzá.

Richard arról is beszélt, hogy a lemez egyfajta újjászületés számára.

A lemezen csaknem negyed század után először énekel egy duettet is Olivia Newton-Johnnal.

A Beatles és Elvis Presley után Cliff Richard volt a legkelendőbb zenész a brit kislemezek történetében. Legnagyobb slágerei között szerepel a The Young Ones, a Living Doll, a Summer Holiday, a Mistletoe And Wine és a The Millennium Prayer.

Címkék: album, cliff richard, zene

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.

2020. Április 03. 17:37, péntek | Bulvár

Nem jött be az éjszakai romantika Csordás Tibinek - VIDEÓ

Világéletemben az volt a vágyam, hogy zenével foglalkozzak és a dalaimat minél több embernek előadhassam – mondta a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Csordás Tibi, a Fiesta egykori tagja.

2020. Április 03. 15:01, péntek | Bulvár

Elhalasztották a nyár nagy slágerének szánt Top Gun 2 bemutatóját

A nyolcvanas évek egyik kasszasikeréhez, a Top Gun című filmhez készült folytatást a nyár nagy slágerének szánták, de forgalmazását a koronavírus-járvány miatt most decemberre halasztották.

2020. Április 02. 16:31, csütörtök | Bulvár

Online már látható Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmje - VIDEÓ

A YouTube-on lehet megnézni Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmjét, melynek üzenete új értelmet nyert most, amikor az egész ország otthon marad.