Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2018. Augusztus 30. 07:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti - fotó: twitter

Cliff Richard új albummal jelentkezik

Cliff Richard új albummal jelentkezik

Cliff Richard brit popsztár szerdán bejelentette, hogy 14 évvel legutóbbi lemeze után, novemberben új albummal jelentkezik, csupa új számokkal.

A 77 éves zenész a Rise Up címet adta az új lemeznek ezzel is ünnepelve azt a nehéz időszakot, amelyen túl van. Richard megnyerte a BBC elleni kártérítési perét, amelyet azért indított, mert a brit közszolgálati tévé élő helikopteres közvetítésben számolt be arról, amikor 2014-ben a rendőrség megszállta az otthonát bizonyítékok után kutatva egy nyolcvanas évekbeli szexuális bántalmazási gyanúval kapcsolatban.

Az énekest nem vették őrizetbe és meg sem vádolták semmiféle bűncselekménnyel. A brit bíróság ítélete szerint viszont súlyosan megsértették a jogait az ügy szenzációhajhász tálalásával.

Nagy-Britannia első saját popsztárja a 16 számot tartalmazó új albumának bejelentését éppen első kislemeze hatvan évvel ezelőtti kiadásának évfordulójára időzítette. A Move It című felvétel 1958. augusztus 29-én jelent meg.

A sztár a londoni Abbey Road-i Stúdióban megtartott sajtóértekezletén azt mondta: a Rise Up jól tükrözi lelkiállapotát. "Sikerült kijutnom ebből az ingoványból" - tette hozzá.

Richard arról is beszélt, hogy a lemez egyfajta újjászületés számára.

A lemezen csaknem negyed század után először énekel egy duettet is Olivia Newton-Johnnal.

A Beatles és Elvis Presley után Cliff Richard volt a legkelendőbb zenész a brit kislemezek történetében. Legnagyobb slágerei között szerepel a The Young Ones, a Living Doll, a Summer Holiday, a Mistletoe And Wine és a The Millennium Prayer.

Címkék: album, cliff richard, zene

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 06:09, kedd | Bulvár

Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.

2020. Február 16. 18:06, vasárnap | Bulvár

Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.