Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2017. Március 24. 10:11, péntek | PR

City GSM „Csak” egy üzlet, ahol magas a Minőség, állandó munkatárs a Megbízhatóság, ahol a javítás nem csak Szerviz

City GSM „Csak” egy üzlet, ahol magas a Minőség, állandó munkatárs a Megbízhatóság, ahol a javítás nem csak Szerviz

Folyamatosan fejlődő, digitális világunk egyik fő ismérve, hogy rengeteg energiát és pénzt áldozunk technikai eszközeink fejlesztésére.

Mindig a legújabb, a legmodernebb, a legokosabb készülékekre vágyunk. Életünkben vannak olyan tárgyak, melyek kiemelten kötődnek hozzánk, hétköznapjainkban társunkká váltak. Napjainkban ilyen tárgy lehet a mobiltelefonunk, mely nélkül szinte elképzelhetetlenek napjaink, gondoljunk csak bele, ha véletlenül nélküle indulunk munkába, máris pánikba esünk, hiányérzetünk támad. Mint minden társ, telefonjaink is törődésre szorulnak, például néha ki kell cserélni egy- egy alkatrészt, akkumulátort, hátlapot, vagy védőfóliával ellátni ahhoz, hogy hosszú távon társunk maradhasson. Pápa belvárosában a Kossuth utcán a City GSM minden ügyfelének, mobiltelefon tulajdonosnak megoldást kínál, s megpróbál kedvezni:

- Legyen szó Iphone, Samsung, HTC, vagy éppen Nokia-ról, vagy egyéb márkáról, üzletünkben biztosan megtalálhatja saját igényeinek leginkább megfelelő terméket. Bizalommal fordulhatnak hozzánk, kollégáimmal karöltve - mondhatni családias légkörben - sok éves szakmai tapasztalattal mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítséget nyújtsunk a megfelelő készülék, vagy kiegészítő kiválasztásában, akár a telefon beállításban, vagy épp szervizelésében, melyet helyszínen el is tudunk végezni 2-3 napon belül, de akár azonnal is függően a problémától – tudtuk meg Szempfner Szabolcstól a City GSM boltvezetőjétől, aki 2001 óta dolgozik a szakmában.


Alapvető cégfilozófiánk mindig is az ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére helyezte és helyezi a legfőbb hangsúlyt, nem csupán a vásárlás megtörténtéig, hanem az azutáni és az azt megelőző esetleges kérdések, problémák megoldására. Kínálatunk folyamatosan bővül a mobilpiachoz kapcsolódó megoldásokkal, széles körben kínálunk minőségi mobil tartozékokat, legyen szó akkumulátorról, memóriakártyáról, hátlapokról, Bluetooth technológiára épülő termékről, vagy épp más kiegészítő eszközről. Üzletünkben a gyári termékek forgalmazásán túl használt műszaki cikkek széles választékával (telefonokkal, X-boksz konzolokkal, hozzá tartozó játékokkal, tartozékokkal), várjuk kedves ügyfeleinket. Emellett garancián túli szervízeléssel tesszük teljessé palettánkat, megfelelve a mai kor és vevőink elvárásának.

Bátran térjen be hozzánk, ha venne, eladna, javíttatana, vagy kérdése lenne!
City GSM „Csak” egy üzlet, ahol magas a Minőség, állandó munkatárs a Megbízhatóság, ahol a javítás nem csak Szerviz, ahol elkötelezettségünk a Garancia

Címkék: citiy gsm, Mobiltelefon

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Rostban gazdag ételek

A gyerekek ízlése szerint ideális reggeli sajnos gyakran egyáltalán nem ideális táplálkozási szempontból. Hogyan tudjuk elérni, hogy elfogyjon a reggeli és még egészséges is legyen?

2019. November 08. 15:03, péntek | PR

Minden, ami egy őszi kempingezéshez kell

Gondoltad volna, hogy a kemping időszak ősszel kezdődik igazán? Sokaknak a nyár szól a kempingezésről a vízpart mellett, pedig ősszel lehet igazán nagyokat kirándulni, élvezni a tájat és feltöltődni.