Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Május 29. 15:56, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Cipőt akart lopni, a rendőrök őrizetbe vették

Cipőt akart lopni, a rendőrök őrizetbe vették

A pápai rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves pápai férfit, aki két különböző pár cipőt lopott el az egyik pápai üzletből.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves F. R. Ottó 2019. május 28-án délután megjelent az egyik pápai cipőboltban, ahol hosszasan próbálta a lábbeliket, majd vásárlási szándék nélkül távozni készült. A kijárathoz érve megszólalt az áruvédelmi kapu hangjelzése, ám a férfi megállás nélkül elhagyta az üzletet. A bolt egyik munkatársa azonnal a keresésére indult, és hamarosan rá is talált a közeli áruház mellékhelyiségében, ahol előkerült két, közel 20.000 forint értékű sportcipő egy-egy párja, amelyeket a férfi fizetés nélkül vitt el a cipőboltból. A helyszínre érkező rendőrök F. R. Ottót előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították.

A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

A kép csak illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

2019. November 10. 08:08, vasárnap | Helyi

Új eszköz került a rendőrautókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.