Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Május 29. 15:56, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Cipőt akart lopni, a rendőrök őrizetbe vették

Cipőt akart lopni, a rendőrök őrizetbe vették

A pápai rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves pápai férfit, aki két különböző pár cipőt lopott el az egyik pápai üzletből.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves F. R. Ottó 2019. május 28-án délután megjelent az egyik pápai cipőboltban, ahol hosszasan próbálta a lábbeliket, majd vásárlási szándék nélkül távozni készült. A kijárathoz érve megszólalt az áruvédelmi kapu hangjelzése, ám a férfi megállás nélkül elhagyta az üzletet. A bolt egyik munkatársa azonnal a keresésére indult, és hamarosan rá is talált a közeli áruház mellékhelyiségében, ahol előkerült két, közel 20.000 forint értékű sportcipő egy-egy párja, amelyeket a férfi fizetés nélkül vitt el a cipőboltból. A helyszínre érkező rendőrök F. R. Ottót előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították.

A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

A kép csak illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.