Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2011. Augusztus 20. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ciccolina dubajozásáról mesélt

Ciccolina dubajozásáról mesélt

A korábban felnőtt filmekben szereplő Ciccolináról kiderült, az elsők között járt a dubaji luxusparadicsomban, ahol egy államférfi fiának ágyában kötött ki.

Ciccolina - avagy polgári nevén Staller Ilona - mindig is szerette megbotránkoztatni az embereket. Szabad szájúságával, felnőttfilmjeivel, a gyereke körüli hercehurcával, vagy épp a politikusi pályára való lépésével rendre sikerül a reflektorfényben maradnia. Így van ez most is, főleg mióta Ciccolina bevallotta, ő maga is járt, és dolgozott a prostiparadicsomnak titulált Dubajban.

A dolog persze nem most, hanem 39 évvel ezelőtt történt, így a szőkeség az elsők között fedezte fel a Dubaj adta pénzkereseti lehetőségeket. A dús keblű Ciccolina akkor fontos - már nem élő - államférfi fiának táncolt busás összegért, és némi gyémántért cserében. Az már csak hab volt a tortán, hogy a megrendelő, és közötte erős vonzalom alakult ki, így végül az ágyban kötött ki az alkalmi dubaji páros. Bár Ciccolina nem bánta meg, amit akkor tett, úgy gondolja, többször nem lett volna képes ilyen, vagy ehhez hasonló munkát elvállalni. Számára túl kellemetlen lett volna hosszútávon hasonló szituációkba bonyolódni.

Címkék: Ciccolina

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 14:55, szerda | Bulvár

Katus Tamásnak és Rickynek sikerült?! - VIDEÓ!

Elindulása óta egyre nagyobb sikernek örvend az Andonik Sport online magazin, mellyel a YouTube-on találkozhatnak a nézők.

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 12:01, kedd | Bulvár

Bejelentették a Balaton Sound világsztár fellépőit

Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8. és 12. között Zamárdiban – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.