Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2011. Augusztus 20. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ciccolina dubajozásáról mesélt

Ciccolina dubajozásáról mesélt

A korábban felnőtt filmekben szereplő Ciccolináról kiderült, az elsők között járt a dubaji luxusparadicsomban, ahol egy államférfi fiának ágyában kötött ki.

Ciccolina - avagy polgári nevén Staller Ilona - mindig is szerette megbotránkoztatni az embereket. Szabad szájúságával, felnőttfilmjeivel, a gyereke körüli hercehurcával, vagy épp a politikusi pályára való lépésével rendre sikerül a reflektorfényben maradnia. Így van ez most is, főleg mióta Ciccolina bevallotta, ő maga is járt, és dolgozott a prostiparadicsomnak titulált Dubajban.

A dolog persze nem most, hanem 39 évvel ezelőtt történt, így a szőkeség az elsők között fedezte fel a Dubaj adta pénzkereseti lehetőségeket. A dús keblű Ciccolina akkor fontos - már nem élő - államférfi fiának táncolt busás összegért, és némi gyémántért cserében. Az már csak hab volt a tortán, hogy a megrendelő, és közötte erős vonzalom alakult ki, így végül az ágyban kötött ki az alkalmi dubaji páros. Bár Ciccolina nem bánta meg, amit akkor tett, úgy gondolja, többször nem lett volna képes ilyen, vagy ehhez hasonló munkát elvállalni. Számára túl kellemetlen lett volna hosszútávon hasonló szituációkba bonyolódni.

Címkék: Ciccolina

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.