Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2011. Augusztus 14. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Buta hiba - simán kirabolták Amy Winehouse házát

Buta hiba - simán kirabolták Amy Winehouse házát

Kedvenc gitárja mellett kiadatlan dalok, és szövegkönyvek is eltűntek Amy Winehouse otthonából. Az énekesnő házához húsz embernek volt kulcsa.

 Közel egy hónapja, hogy Amy Winehouse meghalt, családjának azonban eddig nem jutott eszébe, hogy lecseréljék az énekesnő otthonának zárjait. Nagyjából húsz embernek volt kulcsa és bejárása a házba, így valószínűleg közöttük van az is, aki kirabolta a lakást. Dalszövegek, még kiadatlan dalok és Amy kedvenc gitárja is eltűnt, betörésre utaló jelet azonban nem találtak a rendőrök - írja az Új Ász.

STOP

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.