Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Február 04. 06:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Zsarumagazin

Brutális ütközést úszott meg a rendőr - Videó

Brutális ütközést úszott meg a rendőr - Videó

Oklahoma rendőrsége nyilvánosságra hozta azt a döbbenetes videofelvételt, amelyet egyik szolgálati autójuk fedélzeti kamerája rögzített.

Miközben egy autópálya-rendőr egy járművezetővel beszélgetett, egy figyelmetlen sofőr belehajtott a megállított terepjáróba, amitől a rendőr oldalra lökődött.

Csodával határos módon a három érintett csak könnyebben sérült abban a közúti balesetben, amely az amerikai 40-es autópálya oklahomai részén történt a Cimarron Road kihajtója előtti leállósávban. A felvételen jól látni, hogy a szolgálati jármű előtt a terepjáró teljes terjedelemben a leállósávban parkolt, nem lógott át záróvonalon, és az autópálya-rendőrség egyenruhása a jobb oldalához ment, és a lehúzott ablakon keresztül beszélt a vezetővel. Pár pillanattal később a fehér terepjáróba oldalról belehajtott egy fekete SUV, amitől a rendőr oldalvást hátralökődött, és arccal lefelé a fűcsomós talajra zuhant. Azt is látni, hogy az egyenruhás átfordul, majd rögtön felugrik, és távolabbra szalad.

„Ezt a videofelvételt azért hoztuk nyilvánosságra, hogy mindenki a saját szemével lássa, mit okozhat pár pillanatnyi figyelmetlenség” – fogalmazott közleményében az oklahomai autópálya-rendőrség, és arra is emlékeztettek, hogy néhai Nicholas Dees őrmester hasonló körülmények között vesztette életét, amikor egy jármű ellenőrzése során egy autós elsodorta 2015. január 31-én éjjel. Harmincéves volt, és özvegye két kisgyerekkel maradt magára. A balesetet okozó sofőrt ötéves szabadságvesztésre ítélték.

Bár a fekete Lexus vezetője is csak könnyebben sérült, a helyi média riportjaiból sem derült ki, hogy mi terelte el a figyelmét. Talán a mobilját nyomkodta? Annyi bizonyos, hogy a videón látható Jesse Gregory közrendőr hálát adott a mindenhatónak, hogy egy bal alkarján éktelenkedő karcolással megúszta a szerencsétlenséget. De azt is elismerte, hogy miután a felvételt megnézte, elcsodálkozott, hogy kényszerű elvetődését követően fekvő helyzetben átfordult, és azzal a lendülettel felállt, és elrohant, mert nem emlékezett rá, hogy a pillanat hevében pontosan mit is csinált.

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.

2024. Július 11. 08:01, csütörtök | Kék hírek

Szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki disznóölés után a feleségébe döfte a csontozókést

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt három év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel