Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Június 11. 21:25, szombat | Helyi

Bravúr hazai pályán, megvan az ezüst!

Bravúr hazai pályán, megvan az ezüst!

Az NB3-as bajnokság utolsó fordulójában, emberhátrányban tartotta otthon mind a három pontot a Lombard Pápa második csapata, a nagy rivális Haladás II ellen. A folytatáshoz kattintson a címre!

Számos sérült, fáradt játékosok, kiváló kapusteljesítmény, hatalmas küzdelem. Röviden ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az NB3-ban vitézkedő pápai fiatalok utolsó meccsét a szezonban. Mint tudjuk, az ezüstérem volt a tét szombaton, a feljutás esélye már korábban elveszett. Mindenki nehéz mérkőzést várt a Haladás II ellen.

Végig nagy küzdelem folyt a pályán, látszott, a csapatok mindent megtesznek a győzelemért. Voltak helyzetek itt is - ott is. Szükség volt Hajtogató kapus bravúrjaira is, aki a második félidőben többek között tizenegyest is hárított. A tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanság piros lapot ért, miután a hazaiak emberhátrányban voltak kénytelenek lejátszani az utolsó 25 percet. Ennek ellenére nem álltak be védekezni a pápai fiatalok, aminek meg is lett az eredménye. A 76. percben egy jobb oldali beadást Csepregi bólintott a szombathelyiek hálójába. Az utolsó negyed órában sikerült megőrizni a vezetést, ezzel a győzelemmel az NB3 Bakony csoportjának ezüstérmese a Lombard Pápa II lett!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.