Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2011. Július 19. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Robbie Williams infúziós kezelések kap, hogy a szervezete rendesen működjön, mert teljesen kiszáradt.

 A kritikusok azt mondják, hogy mindenkinek látnia kell egyszer az ideiglenesen összeállt Take That turnéját, annyira fantasztikus. Ám a hétvégén a koppenhágai rajongók kénytelenek voltak lemondani a showról. A banda legnagyobb csillaga, Robbie Williams ugyanis ágynak esett előző nap, és nemhogy fellépni, menni sem bírt. Az énekes dán fekete homár vacsorát tartott pénteken, amivel valami gond lehetett, mert ételmérgezést kapott. Pár óra alatt pedig sikerült ennek következményeként annyi folyadékot veszítenie, hogy infúzióra kellett kötni. Az állapota ételmérgezéshez képest elég komoly, és gyakorlatilag a vénásan bevitt sóoldatok tartják némileg normális működésben a testét. Még jelenleg is elég rosszul van, így további fellépések is elmaradhatnak.

Robbie rosszullétének okát először nem közölték, így egyesek azt kezdték hangoztatni, hogy megint eluralkodott rajta a depresszió, vagy valamelyik függősége. Ám egyrészt neje, Ayda Field mellett rendbe hozta az életét, másrészt a régi démonai miatt egyszer sem mondott le koncertet.

Címkék: robbie williams

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.