Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2011. Július 19. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Robbie Williams infúziós kezelések kap, hogy a szervezete rendesen működjön, mert teljesen kiszáradt.

 A kritikusok azt mondják, hogy mindenkinek látnia kell egyszer az ideiglenesen összeállt Take That turnéját, annyira fantasztikus. Ám a hétvégén a koppenhágai rajongók kénytelenek voltak lemondani a showról. A banda legnagyobb csillaga, Robbie Williams ugyanis ágynak esett előző nap, és nemhogy fellépni, menni sem bírt. Az énekes dán fekete homár vacsorát tartott pénteken, amivel valami gond lehetett, mert ételmérgezést kapott. Pár óra alatt pedig sikerült ennek következményeként annyi folyadékot veszítenie, hogy infúzióra kellett kötni. Az állapota ételmérgezéshez képest elég komoly, és gyakorlatilag a vénásan bevitt sóoldatok tartják némileg normális működésben a testét. Még jelenleg is elég rosszul van, így további fellépések is elmaradhatnak.

Robbie rosszullétének okát először nem közölték, így egyesek azt kezdték hangoztatni, hogy megint eluralkodott rajta a depresszió, vagy valamelyik függősége. Ám egyrészt neje, Ayda Field mellett rendbe hozta az életét, másrészt a régi démonai miatt egyszer sem mondott le koncertet.

Címkék: robbie williams

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.