Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2020. Május 29. 12:28, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök

A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy 16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 30 éves helyi és a 16 éves bébi nő a bevásárlókocsijukba különböző ruházati termékeket, kozmetikumokat és élelmiszert raktak, majd az üzlet önkiszolgáló pénztárához mentek. A kasszánál történő fizetéskor azonban a megvásárolni kívánt termékeknek csak egy részét fizették ki. Az eltulajdonítani kívánt árucikkek értéke meghaladta a százezer forintot.

A járőrök mindkét elkövetőt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. A ruházatátvizsgálás során a rendőrök a 30 éves nő táskájában egy közbiztonságra különösen veszélyes eszközt is találtak, melyet lefoglaltak, és a pápai lakos ellen külön szabálysértési feljelentést is tettek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 11:29, kedd | Helyi

Rendőrkézen az ittas sofőr

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2020. Július 06. 17:09, hétfő | Helyi

Rámpát készítettek a vasúti aluljáró lépcsőihez

Régi igénye volt a környékbelieknek és az utasoknak egy rámpa, hiszen sokan járnak arra kerékpárral, babakocsival, vagy kerekes bőrönddel.

2020. Július 06. 17:02, hétfő | Helyi

Tyúkokat lopott az egyik pápai ház udvaráról

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a többszörösen büntetett előéletű 60 éves férfival szemben, aki 2020 májusában az egyik pápai családi ház udvarából tyúkokat lopott.

2020. Július 04. 22:18, szombat | Helyi

Szívemhez szorítom – Beck Zoli volt a vendég

A 30Y zenekar frontembere volt a Szívemhez szorítom rendezvénysorozat összejövetelének vendége, a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.