Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Június 17. 11:07, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Bolti kasszából lopta a pénzt

Bolti kasszából lopta a pénzt

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves lovászpatonai lakost.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. június 15-én délután, hogy Lovászpatonán található boltjának pénztárgépéből az elmúlt hónapokban ismeretlen tettes összesen több mint százezer forint készpénzt lopott el. A helyi körzeti megbízottak adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeképpen látókörükbe került a feltételezett elkövető, egy 38 éves helyi lakos. A tettest a rendőrök 2020. június 16-án reggel Győrben fogták el, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerte, hogy március óta több alkalommal vett ki pénzt a bolt kasszájából, míg az eladó az üzlet másik részen szolgálta ki a vásárlókat. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.