Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2021. December 10. 08:48, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bokorba rejtette a zsákmányt

Bokorba rejtette a zsákmányt

A férfi két autót is feltört Hajdúnánáson, de nem jutott messzire. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre november 20-án arról, hogy Hajdúnánáson, az Ady Endre utcán beverték egy autó szélvédőjét. A járőrök azonnal a megadott címre mentek és a kapott személyleírás alapján a feltételezett elkövetőt a helyszíntől nem messze elfogták – közölte a rendőrség.

Mint kiderült, a 26 éves férfi az este folyamán két autót is feltört. Első esetben mindössze 100 forintot, míg a másik autóból a rádiót vitte magával, amit egy bokorba rejtett. A rendőrök a helyi lakost előállítását követően kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a rádiót lefoglalták. Beismerő vallomást tett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Címkék: elfogás, lopás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 08:04, szerda | Kék hírek

Ellopott egy közlekedési táblát, először jó ötletnek tűnt

A konyári férfi kitépett a földből egy STOP táblát, majd hazavitte. Közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás vétség miatt kell felelnie.

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

2022. Május 23. 11:00, hétfő | Kék hírek

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Péntektől vasárnapig 1370 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.