Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

"Készültem a június 9-i önkormányzati választásokra, hogy ismét kérjem a támogatását azoknak, akik három alkalommal már bizalmat szavaztak nekem. Viszont az élet átírta ezt a forgatókönyvet. Kezelőorvosaim javaslatára április 29-én a Helyi Választási Bizottságnál bejelentettem a visszalépésemet, most minden erőmre egymásik küzdelemhez van szükségem. Köszönöm az eddigi bizalmukat - írja Bocskay László".

Helyette Kovács Ferenc indul el a Huszár lakótelepen a Fidesz-KDNP színeiben, ellenfele Grőber Attila lesz, aki öt évvel ezelőtt elnyerte a választók bizalmát ebben a körzetben. Bár minden bizonnyal kettejük között fog eldőlni a választás, ebben a körzetben indul dr. Molnár Valéra független jelölt, valamint Galántai Kálmán, a Mi Hazánk Mozgalom színeiben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.

2024. Május 16. 06:34, csütörtök | Helyi

Molnár István szerint 2011 óta hanyatlik a város

A független polgármesterjelölt szerint 2011 óta hanyatlik Pápa városa, amelyet az az önkormányzati dokumentum is alátámaszt, melyet Unger Tamás programjuknak tekint.