Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2021. Szeptember 10. 11:21, péntek | PR

Biztosítsd be magad egy online angol tanfolyammal!

Biztosítsd be magad egy online angol tanfolyammal!

Itt az ősz és ezzel együtt várhatóan érkezik a következő vírushullám is. Még senki nem tudja, hogy milyen lefutást várhatunk, ezért érdemes óvatosnak lenni minden vállalásunkkal.

Ha most tanulnál, inkább online angol tanfolyamot válassz, mutatjuk melyiket!

Az ősszel együtt megjönnek a vírusok is, ezért nem árt inkább egy online angol tanfolyamot keresni a jelenléti oktatás helyett, mert egy három hónapos tanfolyamnál már nem biztos, hogy sikerül végig vinni a képzést. Az online angol tanfolyamnak azonban van néhány másik előnye is.

Kényelmesen és biztonságban otthonról

Kevés magyarázatra szorul, ám nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a biztonságot egy ponton túl már csak az tudja garantálni, ha minimalizálni tudjuk a kontaktot a nagyobb embercsoportokkal. Egy tipikus góca a vírus terjedésének az iskolai tantermek, ahol egyrészt kis légtérben sokan zsúfolódnak össze, másrészt pedig egymással beszélgetnek, amivel egyidőben a potenciális vírus kibocsátás lehetősége is jelentősen megnő. Otthonról egy kényelmes karosszékből ez teljesen elkerülhető.

Az online tanfolyam jellegétől függően lehet emellett saját tempóban, rugalmasan végezhető, vagy éppen csoportban élő oktatás. Ezzel együtt is azonban megspórolod az utazgatást és a további időveszteséget, amit akár tanulásra is fordíthatsz, így gyorsabban haladsz.

Gyakorlat az online angol nyelvvizsgához

A világ a vírus miatt egyre inkább a négy fal közé szorul, így az olyan szolgáltatások is, mint a nyelvvizsgázás, online formába öltöznek. Ennek jogszabályi háttere már az első hullám alatt megvolt, ám azóta sokat fejlődött a nyelvvizsga központok szolgáltatása is, így online angol vizsgát már egyre több helyen lehet tenni.

Az online angol nyelvvizsga mindenben egyenértékű a jelenléti vizsgával, de a vizsga maga természeténél fogva kicsit különbözik a jelenlétitől. A feladatokat egy online felületen oldod meg, és a szóbeli vizsgarész is egy online konferenciabeszélgetés jellegű vizsgával történik.

Ez egy kicsit másfajta gondolkodást igényel, másfajta készségeket kíván. Az online angol tanfolyam az online vizsga minden vonatkozására felkészít mind a rendszerhasználat, mind pedig a készségek terén. Emellett a szóbeli vizsgázást is gyakorolhatod, hogy magabiztosabban fuss neki egy online vizsgának.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 12. 09:10, kedd | PR

Az 5 legjobb családbarát kártyajáték

Az emberek életének egyik sarkalatos pontja a szabadidő eltöltése, ezért a kártyajátékok feltalálása kiemelkedő találmánynak minősült.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.