Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 06. 12:33, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Pápai Rk.

Biztonsági őrrel játszott össze a tolvaj - Mindketten vallomást tettek

Biztonsági őrrel játszott össze a tolvaj - Mindketten vallomást tettek

A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói érték tetten egy biztonsági őrt és egy vásárlót, akik a gyanú szerint előre megbeszélt terv alapján loptak a boltból.

A pápai nyomozók 2015. március 30-án 18 óra 45 perckor intézkedtek a 26 éves B. Richárddal szemben, aki az eljárás adatai szerint éppen szeszesitalt és élelmiszert kísérelt meg ellopni az egyik pápai áruházból. A férfi elszámoltatása során kiderült, hogy tettét nem egyedül követte el. A nyomozás során megállapították, hogy az üzlet biztonsági őre, a 26 éves K. József nyújtott a férfinak mobiltelefonon segítséget a bűncselekmények elkövetése során. Emellett az is kiderült, hogy nem egyedi esetről volt szó, a két férfi – előre megbeszélt terv alapján – 2014. március hónaptól kezdődően több mint húsz esetben tulajdonított el élelmiszert, szeszesitalt ésműszaki cikkeket az üzletből.
A biztonsági őrt és a vásárlót a nyomozók előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. B. Richárd és K. József beismerő vallomást tett. A lefoglalt élelmiszert, szeszesitalt és műszaki cikkeket a rendőrök visszaadták az áruháznak.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárását befejezte, és a keletkezett iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal küldte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.