Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2017. Július 27. 13:04, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Bevásárlókocsiként használta a kukát a tolvaj – abban tolta a lopott árut

Bevásárlókocsiként használta a kukát a tolvaj – abban tolta a lopott árut

Szelektív hulladékgyűjtő konténerrel próbálta elszállítani az ellopott árucikkeket egy 31 éves férfi Pásztón. A gyanúsított egy boltból lopott főleg szeszesitalokat.

A Pásztói Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. Roland 31 éves pásztói lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi július 25-én hajnalban az egyik pásztói italboltba – a tulajdonos által korábban nyitva felejtett ajtón keresztül – bement és onnan különböző szeszes italokat és élelmiszereket lopott el. A gyanúsított az árucikkeket egy szelektív hulladékgyűjtő konténerbe tette, majd megpróbálta lakására szállítani, azonban cselekménye közben megzavarták, ezért a helyszínről elfutott.

N. Róbertet a rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az eltulajdonított italok és élelmiszerek egy részét a nyomozók megtalálták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:39, péntek | Belföld

Orbán Viktor: nem időszerű Ukrajna EU-csatlakozása

2023. December 08. 09:30, péntek | Belföld

Advent vasárnap kezdenek kétnapos sztrájkba a Volán dolgozók

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent második vasárnapjára, és az azt követő hétfőre munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál.

2023. December 08. 07:45, péntek | Belföld

Lázár János: az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformja készül

Az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformját készíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a MÁV-Volán Csoporttal - jelentette be a közösségi oldalán csütörtökön Lázár János.