Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 04. 09:48, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Betonfalat szakított át rendőrök elől menekülő ittas autós

Betonfalat szakított át rendőrök elől menekülő ittas autós

Elfogták azt a férfit a debreceni rendőrök szerdán, aki elvette kollégája autóját, majd azzal ittasan nekiment egy betonfalnak, miután a rendőrök elől próbált elmenekülni.

Az egyenruhások szerdán 1 óra körül vettek észre Debrecenben a Petőfi téren egy egyirányú utcában megforduló autót. A rendőrök az Opel után mentek, bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, majd megállásra szólították fel a kocsi sofőrjét. Az autós azonban gázt adott és megpróbált elmenekülni a járőrök elől – közölte a rendőrség oldalán.

A 20 éves férfi több közlekedési szabályt is megszegve próbálta a szirénázó rendőrautót lerázni, de további járőrautók kapcsolódtak be a követésébe. A menekülő autó nem sokkal később defektet kapott, de a sofőr ennek ellenére továbbhajtott a Vörösmarty utca irányába, ahol elvesztette az uralmát a kocsi felett és egy betonfalnak ütközött.

A rendőrök ezt követően elfogták a rudabányai lakost és alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások előállították a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy munkatársa autóját vitte el, annak tudta nélkül.

A Debreceni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére