Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2011. Szeptember 16. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges dolgokra tanítják Surit

Beteges dolgokra tanítják Surit

Megkezdte az iskolát Suri Cruise, ami azt jelenti, hogy magába kell szívnia a Szcientológia tanait, és furcsa tudományait.

Magassarkút hord, sminkeli magát, drágább ruhatára van, mint egy átlagos felnőtt nőnek, és egyetlen gyereket sem fotóznak többet nála. Azonban Suri Cruise a héten kénytelen volt megtapasztalni, hogy milyen lehet egy átlagos ötéves élete. Illetve csak majdnem. Ugyanis suliba ment, csak éppen nem egy hagyományosba, hanem a Will Smithék által alapított szcientológus akadémiára. Ahol nem egyszerűen számolni és olvasni tanítják a kicsiket, hanem az emberiség nagy vezetőit képzik belőlük, akik képesek lesznek egy emelkedettebb létbe vezetni a népet. Illetve alaposan elmerülnek a robotika tanaiban is, hogy tudjanak humanoid gépeket építeni, ami nagyon jól jöhet egy esetleges űrlény inváziókor.

De mindenekelőtt az a legfontosabb az akadémia tanulói számára, hogy teljes mértékben megértsék és azonosuljanak az L. Ron Hubbard által kitalált vallás tanaival. Illetve, hogy csak azt a tudást fogadják be, amit a Szcientológia egyházszervezete elismer. Ezek pedig valljuk meg, nem éppen érthetőek egy ötéves gyerek számára, még akkor sem, ha otthon a papa, Tom Cruise is ezzel tömi a kis buksiját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.