Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2011. Szeptember 16. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges dolgokra tanítják Surit

Beteges dolgokra tanítják Surit

Megkezdte az iskolát Suri Cruise, ami azt jelenti, hogy magába kell szívnia a Szcientológia tanait, és furcsa tudományait.

Magassarkút hord, sminkeli magát, drágább ruhatára van, mint egy átlagos felnőtt nőnek, és egyetlen gyereket sem fotóznak többet nála. Azonban Suri Cruise a héten kénytelen volt megtapasztalni, hogy milyen lehet egy átlagos ötéves élete. Illetve csak majdnem. Ugyanis suliba ment, csak éppen nem egy hagyományosba, hanem a Will Smithék által alapított szcientológus akadémiára. Ahol nem egyszerűen számolni és olvasni tanítják a kicsiket, hanem az emberiség nagy vezetőit képzik belőlük, akik képesek lesznek egy emelkedettebb létbe vezetni a népet. Illetve alaposan elmerülnek a robotika tanaiban is, hogy tudjanak humanoid gépeket építeni, ami nagyon jól jöhet egy esetleges űrlény inváziókor.

De mindenekelőtt az a legfontosabb az akadémia tanulói számára, hogy teljes mértékben megértsék és azonosuljanak az L. Ron Hubbard által kitalált vallás tanaival. Illetve, hogy csak azt a tudást fogadják be, amit a Szcientológia egyházszervezete elismer. Ezek pedig valljuk meg, nem éppen érthetőek egy ötéves gyerek számára, még akkor sem, ha otthon a papa, Tom Cruise is ezzel tömi a kis buksiját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 08:26, szombat | Bulvár

Készül a Marvel Kapitány folytatása

Hivatalosan is elkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai.

2020. Január 25. 07:11, szombat | Bulvár

Tisztátalan pénzek miatt perel A Wall Street farkasa csaló brókere

A csalásért elítélt egykori amerikai tőzsdeügynök, Jordan Belfort beperelte a Red Granite Pictures filmstúdiót, amiért az úgymond tisztátalan forrásból származó pénzből finanszírozta a róla szóló nagysikerű filmet,

2020. Január 24. 17:05, péntek | Bulvár

A Grammy-jelölések körüli szabálytalanságokról beszélt az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke

A Grammy-jelölések körüli súlyos szabálytalanságokról beszélt csütörtök reggel egy amerikai televíziós műsorában Deborah Dugan, az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke,

2020. Január 24. 07:24, péntek | Bulvár

Visszakapta ellopott hegedűjét Lajkó Félix

Visszakapta több mint két hónappal ezelőtt ellopott értékes hegedűjét Lajkó Félix hegedűművész csütörtökön Újvidéken.