Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2011. Augusztus 22. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges diétán élt az X-Faktor mentora

Beteges diétán élt az X-Faktor mentora

Cheryl Cole annyira meg akart felelni a hollywoodi szépségideálnak, hogy egy furcsa citromkoktélon és cigarettán kívül mást nem fogyasztott.

 Ugyan Cheryl Cole az egyik leggyönyörűbb nő, akit a Ködös Albion kitermelt, Amerikához nem érezte magát elég dögösnek. Így amikor néhány hét erejéig az ottani X-Faktor mentorának hitte magát, gyilkos fogyókúrába kezdett. A napját hajnal ötkor indította az egyik Los Angeles-i edzőteremben, majd otthon bevackolta magát a konyhába. Főzés helyett azonban egy finomnak távolról sem nevezhető koktélból készített jó pár litert. A mixtúra vizezett citromléből, cayenne borsból és juharszirupból állt. A napi étel-ital bevitelét pedig csupán ez a keverék tette ki. Illetve nassolásként dobozszám pusztította a dohányipar gyümölcsét. Holott a válása és a maláriája alatt megtanulhatta volna, hogy nem tesz túl jót a szervezetének, ha nem eszik, viszont - úgy borsodiasan - a pirosmarkolót szívja-fújja, mintha kötelező lenne.

Címkék: cheryl cole

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:07, szombat | Bulvár

Az Aerosmith 26 év után visszatér Budapestre

Az Aerosmith huszonhat év után jövőre visszatér Magyarországra. A világhírű amerikai hard rock zenekar az új Puskás Arénában fog fellépni 2020. július 24-én.

2019. December 05. 13:08, csütörtök | Bulvár

Már most rekordot döntött A Dal 2020

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására.

2019. December 05. 09:01, csütörtök | Bulvár

Martin Scorsese Az ír című filmje kapta a National Board of Review fődíját

Martin Scorsese Az ír című alkotása kapta a legjobb film díját a National Board of Review (NBR), az egyik legrégebbi amerikai filmes testülettől, amely kedden jelentette be idei díjazottjait.

2019. December 05. 07:13, csütörtök | Bulvár

Peter Jackson első világháborús filmje már látható a mozikban

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét,