Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2011. Augusztus 17. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteg lett Pataky Attila

Beteg lett Pataky Attila

Vírusfertőzéssel esett ágynak Pataky Attila. Az EDDA frontemberét nagyon megviselte a betegség, az ágyból sem tudott felkelni.

Pataky Attila olyannyira megbetegedett, hogy az orvoshoz sem tudott elmenni, így a szakembert ki kellett hívni hozzá. A doktor vírusfertőzést állapított meg nála, ami magas lázzal jár, és legyengítette a zenész szervezetét. Attila azonban azt állítja, néhány nap, és összeszedi magát, ennek érdekében pedig mindenekelőtt betartja az orvos utasításait. 

Az énekes kijelentette, nincs idő hosszas betegeskedésre, hiszen rengeteg fellépésük van, és a rajongóknak nem akarnak csalódást okozni.

Címkék: pataky attila

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.