Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Április 21. 10:03, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Besurranás

Besurranás

Néhány óra alatt két pápai ingatlanba is besurrant a nyomozás adatai szerint az a nő, akit az egyik sértett segítségével fogtak el a Pápai Rendőrkapitányság járőrei.

Egy pápai férfi 2015. április 16-án délután 16 óra körüli időben értesítette a rendőrséget arról, hogy a lakásban egy ismeretlen nőt tartvissza. Elmondása szerint a nő besurrant a házbaés az egyik fiókban kutatott, amikor rátalált.A kiérkező járőrök a 33 éves máriakálnoki nőt elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott nő részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a ház kapuját a zárban levő kulccsal nyitotta ki, a bejárati ajtót nyitva találta. A lakásban értékek után kutatott, de megjelent a tulajdonos, aki betessékelte a fürdőszobába és hívta a rendőröket. Az asszony elismerte azt is, hogy aznap 15 óra körüli időben egy pápai bölcsödébe is besurrant, ahol az egyik csoportszoba asztalfiókjából készpénzt vitt el. Az ellopott csoportpénzt ruházatának átvizsgáláskor megtalálták a rendőrök.

A máriakálnoki H. M. ellen lopás bűntett kísérlet, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.