Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 15. 17:18, kedd | PR

Bérelj limuzint szülinapra vagy akár névnapra!

Bérelj limuzint szülinapra vagy akár névnapra!

A luxus életérzés ma már nem csak a gazdagoknak jár. Nem csak ők ünnepelhetik a jeles alkalmakat limuzinnal való utazással, hanem ma már mindenkinek elérhető. Hogy hogyan érdemes mindezt kivitelezni? Maradj velünk és megtudod!

Minden alkalomra

Bármilyen alkalmat egyedivé és emlékezetessé tehetünk egy limuzinos utazással. Legyen szó szülinapról, névnapról vagy éppen évfordulóról, ezek mindegyikén remekül helyt állnak a PLS Partylimuzinjai.

Hiszen mi is lehetne maradandóbb emlék, mint az, hogy az ember az egyik legfontosabb ünnepen a számára fontos emberekkel ünnepelhet együtt? Persze, számtalan ajándék jöhet szóba egy szülinapra vagy éppen évfordulóra, de mi valljuk, hogy az emlékeknél nincs fontosabb.

Gyerekeknek is rendelhetsz limuzint, ha éppen ez a gyerkőc vágya, hiszen erre is megvan a megfelelő szolgáltatás. Amennyiben kiskorúnak szánják az ajándékot, akkor lehetőség van arra, hogy a megbeszélt helyen és időben a legjobb barátok ugorjanak elő a limuzinból egy rakás lufi kíséretében. Kevés gyerek tudna ellenállni egy ilyen köszöntésnek.

Akár szülőknek vagy nagyszülőknek is remek meglepetés lehet egy limuzinos utazás, hiszen arany vagy gyémánt lakodalma is egyszer van egy párnak az életében, így ez mindenképp ünneplést kíván. Éppen ezért igen jó választás egy ilyen jeles évfordulóra, nem beszélve arról, hogy minden bizonnyal a családdal szeretnék megosztani ezt az élményt.

Az autókról

A létszámtól függően elérhető a 8+1 személyes, illetve a 24 személyes limuzinokig többféle variáció. A bérlés történhet éjjel vagy éppen nappal is, mindkét esetben nagyon látványos élményben lesz részünk.

Nappali fényben a Chrysler 300C gyönyörű csillogó arany színével minden tekintetet magára vonz, míg a benne ülők a város teljes panorámájában gyönyörködhetnek, hála a teljesen üvegből készült panorámatetőnek.

Sőt, ha valaki megunta, hogy csak ülve utazzon, az bátran kiállhat a tetőablakba, hogy integessen azoknak, akik körülötte közlekednek. Ha mindez nem elég, akkor szólhat a kedvenc zenétek, ihatjátok a legfinomabb hűvös pezsgőt, miközben körülleng a luxus, és egy igazán sikkes élet atmoszférájában tündököltök. Kell ennél több egy szülinapra?

Ma már nem szükséges egy havi fizetést rászánni, ha egy órácskát eltöltenél egy csodaszép luxusautóban. Mindemellett pedig számos akcióval várnak a PLS Partylimuzinnál, hogy a bérlés még kedvezőbb legyen, és biztosan igazi élményt nyújtson.

Nézd meg, hogy milyen autók közül válogathatsz, hiszen legyen az Chrysler, Lincoln vagy Infiniti, mind a maximális kényelmet és luxust nyújtja a jeles alkalomra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.