Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2019. Október 18. 23:00, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Bepillanthattak a Pápai Mentőállomáson folyó munkába

Bepillanthattak a Pápai Mentőállomáson folyó munkába

Az Újraélesztés Világnapja alkalmából látta vendégül az érdeklődőket a Pápai Mentőállomás.

Október 16-a az Újraélesztés Világnapja, ezen a napon országosan kinyitják kapuikat a mentőállomások és a lakosság bepillanthat a mentősök munkájába. Ottjártunkkor éppen egy gyermek csoport ismerkedett meg az állomáson szolgáló mentőautókkal, az azokban található felszereléssel és természetesen az újraélesztés technikáját is megmutatták nekik a pápai mentősök.

Major Roland, a mentőállomás vezetője elmondta, a gyermekeket elsősorban a mentőautó és a szirénázás érdekli, de ezeken kívül több olyan eszköz is van az állomáson, amelyet ilyenkor ki is próbálhatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 16:15, csütörtök | Helyi

Főbérlője pénzét lopta el

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves egyházaskeszői fiúval szemben folytatott.

2020. Január 23. 08:14, csütörtök | Helyi

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Több olvasónk is megkereste hírportálunkat azzal az értesüléssel kapcsolatban, mely szerint azért került le a pápai áruház tetejéről a nagy méretű felirat, mivel egy másik áruházlánchoz kerül át a pápai üzlet.

2020. Január 23. 08:12, csütörtök | Helyi

Négy óra alatt kétszer kapták el ittasan

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi férfival szemben folytatott.

2020. Január 23. 06:55, csütörtök | Helyi

Édes Lászlóné vehette át a Pro Cultura Díszoklevelet

1989 óta január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját, annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.