Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Május 20. 13:52, hétfő | PR

Bemutatkozik a Hunter® MP Rotator® szórófej!

Bemutatkozik a Hunter® MP Rotator® szórófej!

Az új fejlesztésű MP Rotator® elősegíti az öntözés hatékonyságát úgy, hogy közben igazoltan víztakarékos eszköznek minősül. Mitől is olyan különleges a Hunter® új terméke? Segítségével takarékoskodunk az öntözővízzel, orvosoljuk a régi, elhibázott öntözési berendezéseken meglévő problémákat, és javítjuk az öntözés minőségét is.

Az MP Rotator® egy olyan egyedülálló rotoros fúvóka, amelyet úgy alkottak meg, hogy csökkentették méretét a lehető legkisebbre. Az öntözés kilépő szöge változó, vízsugarai forgó mozgást végezve öntözik meg a rendelkezésre álló területet. Kuriózumnak tekinthető még a felépítése miatt is, hiszen az egész fúvóka egyetlen alkatrészből áll, ami az eddigi tapasztalatok szerint igen megbízható.

A fúvóka két módon is használható: az esőztető szórófejházba és a fúvóka kiemelőcsövébe is betekerhető. Amennyiben esőztető szórófejházban kívánjuk alkalmazni, a forgófej kis intenzitású, kiegyenlített vízkijuttatású lesz, amelynek tetszőleges a szórási sugártartománya és az öntözési szögtartománya is.

Előnye a széles körű felhasználáson kívül még abban is rejlik, hogy mind az új kiépítésű öntözőberendezések, mind pedig a régi, esetleg helytelenül megtervezett berendezések átalakítására felhasználható, mert megtarthatóak a korábban beépített szórófejházak.

A régen tervezett, elavult rendszerbe is könnyedén beilleszthetőek az MP Rotator® fúvókák, amivel megoldhatóak a korábbi, kis víznyomás okozta problémák, és a gyengébb egyenletes elosztási gondok is. A korábbi gyártmányú fúvókákat meg lehet fiatalítani a Hunter® MP Rotator® fúvókáival anélkül, hogy új mégnesszelepet kéne beépíteni, esetleg új szárnyvezetéket kellene kialakítani vagy új vízvételezési lehetőséget kéne találni. Sőt, a nem vízszintes felszínen és kötött talajok egyenetlenségein kialakuló megfolyásokat a lehető legkisebbre csökkentik.

Milyen előnyei lehetnek az MP Rotator-nak® összefoglalva?
● Az öntözési egyenletessége kimagasló
● Egyenletesen, változó sugárban kilépő forgó vízsugárral lefedi az öntözendő területet
● Ha változtatjuk a szórásszöget vagy az öntözési sugarat, az öntözés egyenletessége változatlan marad
● Csökken a felszíni vízelfolyás
● Jól tűri a szennyeződést, kettős kiemelkedés jellemzi, így induláskor és visszahúzódás előtt is átmosatja a rendszer fúvókáit
● Egyszerűen és gyorsan beállítható a szórásszög és a szórási sugár
A víztakarékos MP Rotator® szórófejei, igazán látványos megjelenést adnak a kilépő víznek az öntözés ideje alatt. A változó forgásszög és a sugár nagysága mellett mindig egyenletesen jut ki az öntözővíz, tehát kíméletesebb öntözésre képes. Ha az MP termékeit választják, a nyári melegben megelőzhetik a kertjük gyepének túlöntözöttségét és a barnuló fűfoltok kialakulását. Több típusa közül választhatjuk ki a számunkra leginkább alkalmas fúvókákat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 15:26, hétfő | PR

Nincs több leskelődés!

Találkoztunk már azzal a bosszantó helyzettel, amikor fürdőszobai ténykedésünk közben szembetaláltuk magunkat a kíváncsi szomszéd tekintetével?

2019. Szeptember 16. 15:23, hétfő | PR

Visszaszóljunk vagy sem?

Ismerős az a jelenet, amikor kollégáddal azon vitatkoztok, hogy ki hívja vissza a jelentkezőt.

2019. Szeptember 06. 17:03, péntek | PR

A legjobb zsírégető óra Budapesten

Ne higgy a furábbnál furább csodaszereknek – ha fogyni, formálódni szeretnél, az egészséges táplálkozás mellett a megfelelő mozgásra van szükséged céljaid eléréséhez. Itt a biztos recept!

2019. Szeptember 06. 17:01, péntek | PR

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Ha otthonunk berendezéséről van szó, akkor a legnagyobb fókuszt általában a nappali és annak kanapéja kapja, pedig ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb a konyha és az étkező berendezése.