Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Július 31. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Belesérült a csábításba a Született feleség

Belesérült a csábításba a Született feleség

Eva Longoria kénytelen volt elmélyülni a rúdtánc művészetében, ami áldozatokkal járt, így orvosi segítségre szorult.

 Gyakorlatilag akkor is szexis Eva Longoria, ha csak levegőt vesz. A Született feleségekben azonban ez már nem elég, és ezért még erotikusabbra kellett vennie a figurát. A széria most forgatott részeiben Gabrielle Solis rúdtáncosnak áll, ami miatt Evának is el kellett sajátítania eme népszerű művészeti ágat. Ez pedig fizikailag megterhelte egy kicsit. Illetve beszerzett pár horzsolást, és égési sérülést, amit a rúd okozott. Sőt, egyszer arccal is elkaphatta a segédeszközét, mivel az ajka szintén feldagadt. Így a stáb orvosa kénytelen volt jó ideig borogatni, hogy elmulassza a színésznő fájdalmait. De Longoria szerint minden egyes sérülést megért a gyakorlat sor, mert nagyon jól sikerült a jelenet, és tudását otthon is tudja kamatoztatni, amit Eduardo Cruz biztos nagy lelkesedéssel fogad majd.

Címkék: eva longoria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon