Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Május 08. 08:56, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Új beléptető rendszer a Várkertfürdőben

Új beléptető rendszer a Várkertfürdőben

25 millió forintos önkormányzati beruházással valósult meg a Várkertfürdő új beléptetőrendszere. Mostantól mindenki annyit marad, amennyit kifizetett és oda megy, ahová jegyet vásárolt.

Kovács Antal, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. vezérigazgatója a rendszer bemutatásán elmondta, a fürdő megnyitásakor nem állt rendelkezésre elegendő összeg a beléptető rendszer kialakítására, így a most létrejött beruházás évtizedes hiányt pótol. A beléptetés egyéb fürdőkből már jól ismert karórás rendszerrel üzemel, mellyel a pénztárnál megrendelt szolgáltatások érhetők el. Az eddig megszokott szolgáltatások továbbra is használhatók, a változás csupán annyi, hogy ezentúl az igénybe vett szolgáltatásokhoz karórával juthatnak hozzá a vendégek. A rendszer pontosan rögzíti a be- és kilépést, így a két órás jeggyel érkezők benttartózkodása is percre pontosan ellenőrizhető, ugyanakkor a rendszer biztosít türelmi időt - tudtuk meg Kovács Antaltól.

Áldozó Tamás polgármester a fürdő helyzetével kapcsolatban elmondta, az utóbbi évek intézkedéseinek köszönhetően új beruházások is megvalósulhatnak a Várkertfürdőben. - A beléptetőrendszer egy nagyon fontos lépés afelé, hogy a vezetői döntéseket megelőző megfelelő statisztikák el tudjanak készülni, egyfajta vállalatirányítási renszer alapja is lehet - mondta el a városvezető hozzátéve, azt is várják, hogy az új rendszernek köszönhetően növekedni fognak a fürdő bevételei. Áldozó Tamás szerint az uszoda bérbevételének köszönhetően a Várkertfürdő mérlege néhány éven belül helyreáll és további komoly beruházásokra is nyílik majd lehetőség.

A beruházás 25 millió forintos önkormányzati forrásból valósult meg az Esterházy Ferenc Terv keretén belül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.