Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2011. Június 08. 15:37, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Befejeződött a nagyfelületű tavaszi burkolatjavítások első üteme Veszprém megyében!

Befejeződött a nagyfelületű tavaszi burkolatjavítások első üteme Veszprém megyében!

Befejeződött a nagyfelületű tavaszi burkolatjavítások első üteme Veszprém megyében, amelyben összesen nettó 476 millió forintból, 18 kilométer hosszon több mint 83 ezer négyzetméter felületet újítottak fel - közölte a Magyar Közút

Az elhasználódott útszakaszok felújításával végeztek a 8-as főút Várpalota, Veszprém, Bánd-Herend, Városlőd, Ajka-Devecser közötti szakaszain, a 71-es főúton Balatonfűzfő, Káptalanfüred, Fövenyes, Zánka, Balatonszepezd és Ábrahámhegy térségében, illetve a 82-es és a 83-as főutakon.
Mellékutakat újítottak fel a Nagyvázsony, Pula, Kapolcs, Monostorapáti, Lesencetomaj összekötő úton, Devecser, Csabrendek, Zirc, és Nagygyimót térségében,Pápa ésPápaereske valamint Dudar térségében.
A hamarosan induló második - nettó 61 milliós - szakaszban négyezer négyzetméteres pályaszakaszt újítanak meg a 8-as főút csehbányai elágazó és a 83-as főút csatlakozása között; a július 11-ig tartó felújítás alatt a négysávos útszakasz egy-egy sávjának lezárására és 40 kilométeres sebességkorlátozásra kell számítani.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 21:18, kedd | Helyi

A polgármester is átvette megbízólevelét

Dr. Áldozó Tamás újraválasztott polgármester és Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő ma késő délután vették át megbízólevelüket dr. Édes Ágnestől, a Helyi Választási Bizottság elnökétől.

2019. Október 22. 12:26, kedd | Helyi

Szavazzon, hogy melyik fejlesztést tartja a legsürgetőbbnek

Az egyik helyi hírportál szavazásra bocsát öt olyan fontos beruházási tervet, amelyek a választási kampányban merültek fel lakossági igényként.

2019. Október 22. 10:42, kedd | Helyi

Teljes terjedelmében égett egy autó Lovászpatonánál

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

2019. Október 21. 11:54, hétfő | Helyi

Újabb állandó kiállítás újul meg a Kékfestő Múzeumban

3 millió forintból modernizálják az állandó tárlatot, amely nem az első kiállítása a múzeumnak, amely új köntösben várja majd a látogatókat.