Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 05. 09:25, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), papa-ma.hu

Bébiételt osztottak

Bébiételt osztottak

A Teuton Lovagrend adományát szerda délelőtt adták át a város rászorultjainak a volt pártház udvarán.

A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá az adományhoz.

- 3670 karton bébiétel adomány érkezett a Teuton Lovagrendtől, amelynek értéke körülbelül 9 millió Ft. A csomagok igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak, ezért az adomány nagy segítséget jelenthet egy-egy családnak, hiszen körülbelül 26.000 Ft értékben részesültek a finom ételekből gyermekenként – tájékoztatta hírportálunkat Dobosi Ágota, a család-és gyermekjóléti központ család és gyermekjóléti szolgálatának szakmai vezetője.

A csomagban volt zöldséges és gyümölcsös chips, joghurt, gyümölcspép, sűrítmény és müzli szelet. Az ételek 4 hónapos kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék és a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya között osztják szét - tájékoztatott a papa-ma.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.