Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Október 19. 09:53, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Balesetet okozott, majd utána elaludt a rendőrautóban

Balesetet okozott, majd utána elaludt a rendőrautóban

Két autó ütközött össze Újpesten, a balesetet követően az egyik sofőr elhagyta a helyszínt. A közeli erdőben fogták el a rendőrök – miután felébresztették. A férfit ég a járőrautóba ültették, ahol újra elnyomta az álom.

Áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára, majd nekiütközött a szemből érkező kocsinak egy autó Budapest IV. kerületében az Íves utcában október 17-én délután. A balesetben senki sem sérült meg – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a vétlen sofőr rendőrt hívott, mire a feltételezett okozó elrejtőzött a közeli erdőben. Rövid keresés után megtalálták az addigra békésen alvó férfit. A rendőrök felébresztették, a járőrautóba ültették, és megpróbálták meghallgatni, de a férfi újra elaludt. Mivel az alkoholszondát sem tudta megfújni, mintavételre állították elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya cserbenhagyás vétség gyanúja miatt, szakértő bevonásával indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.