Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy 60 éves pápai lakos 2019. augusztus 14-én a délutáni órákban személygépkocsijával közlekedett Noszlop irányából Bakonypölöske felé, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban megkezdte az előtte haladó személygépkocsi előzését. A forgalmi manőver során a sofőr nem tartott kellő oldaltávolságot a két jármű között, így a két autó összeütközött. A 60 éves férfi ezután a helyszínről megállás nélkül hajtott el. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a balesetet követő egy órán belül otthonában igazoltatták az elkövetőt, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:26, szombat | Helyi

Mobilhangárokkal gazdagodott a Bázisrepülőtér

Telepíthető repülőgép-karbantartó és -tároló állóhely: ez a hivatalos megnevezése azoknak a mobilhangároknak, melyek az MH Pápa Bázisrepülőtéren adnak otthont a Kecskemétről átmenetileg odaköltözött Gripeneknek.

2019. December 07. 07:17, szombat | Helyi

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

2019. December 07. 06:19, szombat | Helyi

Lezárt akta: Nem adott elsőbbséget a motorosnak

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 18 éves pápai sofőrrel szemben folytatott.

2019. December 06. 12:05, péntek | Helyi

Letépte a ruhákról az áruvédelmi eszközt

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. december 4-én délelőtt, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel.