Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy 60 éves pápai lakos 2019. augusztus 14-én a délutáni órákban személygépkocsijával közlekedett Noszlop irányából Bakonypölöske felé, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban megkezdte az előtte haladó személygépkocsi előzését. A forgalmi manőver során a sofőr nem tartott kellő oldaltávolságot a két jármű között, így a két autó összeütközött. A 60 éves férfi ezután a helyszínről megállás nélkül hajtott el. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a balesetet követő egy órán belül otthonában igazoltatták az elkövetőt, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 22:18, szombat | Helyi

Szívemhez szorítom – Beck Zoli volt a vendég

A 30Y zenekar frontembere volt a Szívemhez szorítom rendezvénysorozat összejövetelének vendége, a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.

2020. Július 04. 11:04, szombat | Helyi

Birtokba vették az új pályát a pápai futók

A pápai futók közösségének apraja-nagyja összegyűlt szombaton délelőtt a Külső-Várkertben, ahol átadták az újonnan elkészült, egy kilométer hosszú, rekortán borítású futókört.

2020. Július 03. 16:01, péntek | Helyi

Köszönet az egészségügyi és a szociális dolgozóknak – Semmelweis-nap Döbröntén

Rendhagyó helyszínen, a pápai önkormányzat döbröntei turistaházának udvarán gyűltek össze Semmelweis-napon a Pápa és környéke egészségügyi és szociális ellátó intézményeinek munkatársai.

2020. Július 03. 15:03, péntek | Helyi

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

A Pápai Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat azzal a 29 éves férfival szemben, aki, hogy gépkocsijával közlekedni tudjon, arra egyik másik jármű rendszámtábláit szerelte.