Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport
Forrás: MNASZ Gyorsasági Szakág

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a gázpedált.


Több mint 10 ország több mint 100 versenyzője számára kezdődött el a versenyhétvége előbb csütörtökön kollektív tesztekkel, majd pénteken az időmérőkkel. Szombaton izgalmas csatákat ígérnek a versenyek az FIA CEZ bajnokságban, az ESET Cup-on, az F4 CEZ bajnokságban, a Swift Cup Europe-on és a TCR European Endurance TC Series versenyeken, számos magyar résztvevővel.

Az időmérőkön magyar siker is született, így a szurkolóknak még jobban megéri kilátogatni a versenyhelyszínre. A pénteki délutáni időmérőkön érezhető volt az izgalom. A magyar Palotás Péter a sorozat egyetlen magyar résztvevőjeként a 21. pozíciót szerezte meg.


A GT mezőnyben több magyar versenyző is indul. Köztük Gregor Zsigó, Antal Zsigó, Tim Gábor, Bódis Kálmán és Sánta János. A TCR Europe időmérője és futama is szerencsés volt a magyarok számára, hiszen a pénteki eredmények alapján az látszik, hogy a tavaly a mezőnyben erős belépővel kezdő Bucsi Attila akár a dobogós helyezések egyikéért is harcolhat a nemzetközi mezőnyben. Ezen felül az F4-es mezőnyben is van magyar érdekeltség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:50, szombat | Sport

A győzelem tarthatja életben a magyarok nyolcaddöntős álmait

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.

2024. Június 22. 09:48, szombat | Sport

Ukrán fordítás és győzelem a szlovákok ellen

Az ukrán válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a szlovákokat a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának második fordulójában, pénteken.

2024. Június 22. 09:40, szombat | Sport

Aranyérmes a 4x100 méteres vegyes gyorsváltó

A Kós Hubert, Szabó Szebasztián, Ugrai Panna, Pádár Nikolett összeállítású 4x100 méteres vegyes gyorsváltó aranyérmet nyert pénteken a belgrádi úszó Európa-bajnokságon.

2024. Június 21. 07:52, péntek | Sport

Nem bírtak az angolok a dánokkal

A legutóbb döntős angol válogatott 1-1-es döntetlent játszott a három éve elődöntős dán csapattal a németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában, csütörtökön.