Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2011. Június 02. 10:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Császárné Elek Veronika r. őrgy. Pápai

Bakonytamási óvodás sikere az országos rajzpályázaton

Bakonytamási óvodás sikere az országos rajzpályázaton

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázat országos fordulójának eredményhirdetésére 2011. május 31-én került sor Budapesten az Országos Rendőr-főkapi

A díjkiosztóra meghívást kapott Szakos Hanna bakonytamási óvodás, akinek rajza csakúgy, mint a Pápai Rendőrkapitányság által szervezett városi fordulón, 1. helyezést ért el az országos megmérettetésen. A kislány jutalma egy gyermek kerékpár volt, amit örömmel vett át az ünnepélyen. Hannát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság munkatársain kívül szülei is elkísérték a rendezvényre.
Reméljük, hogy a rendkívüli kézügyességgel megáldott leányzó a jövőben is részt vesz a rajzpályázaton és hasonló eredményességgel szerepel majd.
További sok sikert Hanna!!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 21:18, kedd | Helyi

A polgármester is átvette megbízólevelét

Dr. Áldozó Tamás újraválasztott polgármester és Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő ma késő délután vették át megbízólevelüket dr. Édes Ágnestől, a Helyi Választási Bizottság elnökétől.

2019. Október 22. 12:26, kedd | Helyi

Szavazzon, hogy melyik fejlesztést tartja a legsürgetőbbnek

Az egyik helyi hírportál szavazásra bocsát öt olyan fontos beruházási tervet, amelyek a választási kampányban merültek fel lakossági igényként.

2019. Október 22. 10:42, kedd | Helyi

Teljes terjedelmében égett egy autó Lovászpatonánál

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

2019. Október 21. 11:54, hétfő | Helyi

Újabb állandó kiállítás újul meg a Kékfestő Múzeumban

3 millió forintból modernizálják az állandó tárlatot, amely nem az első kiállítása a múzeumnak, amely új köntösben várja majd a látogatókat.