Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Április 07. 13:43, csütörtök | Helyi sport
Forrás: pelc.hu

Bajnoki Fradi mez a Perutz-ban

Bajnoki Fradi mez a Perutz-ban

Elsőként a Pápán nevelkedett Radó András meze került ki arra a falra, melyre olyan játékosok relikviáit, mezeit szánják, akik egykor a Pelcben rúgták a bőrt.

A Perutz Stadionban a közelmúltban megújult épületrésze újabb dísszel gyarapodott. A fiatal focistákat motiválandó, a következő időszakban olyan játékosok relikviái, mezei kerülnek ki a falra, akik egykoron a PELC-ben nevelkedtek, vagy sokat tettek a pápai labdarúgásért és utánpótlás nevelésért.

Elsőként a friss magyar bajnoki címmel büszkélkedhető FTC játékos, Radó András aláírt meze és a pápai foci utánpótlásnak dedikált fényképe került kihelyezésre. András szép emlékeket őriz az egyesületünkben töltött éveiről és személyes példájával biztatja labdarúgóinkat arra, hogy érdemes komoly terveket felállítani maguk elé és kellő igyekezettel azok elérhetővé vállnak - írja a pelc honlapja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.