Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Június 22. 11:15, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Azt képzelte, ő Vasember, ezért ugrott ki a kisfiú az erkélyről

Azt képzelte, ő Vasember, ezért ugrott ki a kisfiú az erkélyről

A négy éves kisfiút mentőhelikopter szállította a veszprémi kórházba, a lábát kellett megoperálni. Édesanyja írta le, hogyan történt a baleset.

Azt írja, három gyermekével együtt volt otthon, a két nagyobbik mellette játszott az erkélyen, amíg ő teregetett. Épp csak további ruhákért ment be a fürdőszobába, amikor a legnagyobb fia kiabált, hogy a középső gyermek, Gabika kiugrott az erkélyről. Az édesanya először el sem hitte a dolgot, hiszen mint írja, korábban sosem másztak fel az erkély korlátjára és teljesen valószínűtlennek tartotta a dolgot, azt gondolta, csak meg akarják viccelni a gyerekek. Miután sehol nem találta Gabikát, mégis kénezett és akkor látta, hogy a négy éves fiú a földön ül. A gyermek valószínűleg sokkot kaphatott, mivel először csak annyit kérdezett, hogy indulnak-e bevásárolni és még csak nem is sírt - írja az anyuka. Leszaladt hozzá, amikor a karjába vette, akkor kezdett el sírni a gyermek és a lábát fájlalni.

Az édesanya kihívta a mentőket, közben a gyermeket kérdezgette, hogy mi történt. A fiú azt mondta, hogy repülni akart, mint a kedvenc szuperhőse, Vasember, ezért ugrott ki az erkélyről...

Az édesanya elmondása szerint a műtét sikeres volt és remélhetőleg nem lesz maradandó következménye a balesetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

2019. November 10. 08:08, vasárnap | Helyi

Új eszköz került a rendőrautókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.