Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Hírek

2020. Szeptember 16. 10:19, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu

Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak

Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak

A párt helyi szervezete a kialakult vírushelyzetben idén már második alkalommal nyújtotta át adományait a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok részére.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja fogja eljuttatni a rászoruló családok számára azt a 80.000 forint értékű tanszer-adományt, amelyet ma délelőtt a párt Korvin utcai irodájában Grőber Attila és Kovács József önkormányzati képviselők, valamint Zsédenyi Péter választókerületi hálózatszervező nyújtott át Pintér-Papp Eszter intézményvezető részére.

A Magyar Szocialista Párt Országos Elnökségének 2020. szeptember 5-i döntése alapján a Párt Szolidaritási Alapja választókerületenként hagyott jóvá keretösszeget az őszi iskolakezdést támogató hasonló karitatív célokra.

Pintér-Papp Eszter intézményvezető örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy az MSZP is támogatta a felhívásukat, és olyan eszközöket vásároltak, amelyek valóban segítséget nyújtanak azoknak a családoknak, akik egészen biztosan nem, vagy nehezen engedhetnék meg maguknak ezen plusz kiadásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 18. 12:56, péntek | Helyi

Orvvadászokat fogtak el a pápai rendőrök

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 53 és a 67 éves győri lakosokat.

2020. Szeptember 18. 12:24, péntek | Helyi

Feloldják a zárlatot a pápai kórházban

A kórház belgyógyószati és szülészet-nőgyógyászati osztályán a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya szeptember 3-tól zárlatot rendelt el.

2020. Szeptember 18. 08:30, péntek | Helyi

Volán mögé ült az eltiltott vezető, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 27 éves helyi lakost.