Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 16. 10:19, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu

Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak

Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak

A párt helyi szervezete a kialakult vírushelyzetben idén már második alkalommal nyújtotta át adományait a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok részére.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja fogja eljuttatni a rászoruló családok számára azt a 80.000 forint értékű tanszer-adományt, amelyet ma délelőtt a párt Korvin utcai irodájában Grőber Attila és Kovács József önkormányzati képviselők, valamint Zsédenyi Péter választókerületi hálózatszervező nyújtott át Pintér-Papp Eszter intézményvezető részére.

A Magyar Szocialista Párt Országos Elnökségének 2020. szeptember 5-i döntése alapján a Párt Szolidaritási Alapja választókerületenként hagyott jóvá keretösszeget az őszi iskolakezdést támogató hasonló karitatív célokra.

Pintér-Papp Eszter intézményvezető örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy az MSZP is támogatta a felhívásukat, és olyan eszközöket vásároltak, amelyek valóban segítséget nyújtanak azoknak a családoknak, akik egészen biztosan nem, vagy nehezen engedhetnék meg maguknak ezen plusz kiadásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.