Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Április 30. 13:07, csütörtök | Helyi

Az MSZP folytatja a Szolidaritási Alapjából finanszírozott segélynyújtási akcióját

Az MSZP folytatja a Szolidaritási Alapjából finanszírozott segélynyújtási akcióját

A párt országszerte 12 tonna tartós élelmiszert, fertőtlenítőszert oszt szét az országgyűlési képviselők által felajánlott támogatásból.

Veszprém megyében a járvány elleni védekezést segítve a helyi szervezetek a következő napokban összesen 620 kg élelmiszert és fertőtlenítőszert juttatnak el szociális, egészségügyi intézményekbe és rászoruló családokhoz.

Ebből a kontingensből ma délelőtt megérkezett Pápára közel 50.000 Ft értékben tartós élelmiszer és fertőtlenítőszer csomag - tudtuk meg Kovács József önkormányzati képviselőtől az MSZP helyi elnökétől.

Az adományok kora délután átadásra kerültek Szalainé Tihanyi Andrea, Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézményének vezetője részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.