Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 08. 15:00, péntek | PR

Az mp3 lejátszó már a múlté?

Az mp3 lejátszó már a múlté?

Ma, amikor az okostelefon a számítógép a zsebünkben, fényképezőgép, zenelejátszó és ki tudja még mi minden, az mp3 lejátszók egy letűnt kor emlékének tűnnek. Érdemes még mp3 lejátszót vásárolni?

Röviden a válasz az, hogy nem. Ugyan ma már elkerülhetetlen, hogy ne tartsunk lépést a technológia fejlődésével, mégis nem szívesen adunk okostelefont egy 8 éves kezébe. Legalábbis sokan így vagyunk vele. Ami a legfontosabb, hogy meg kell tanítani a gyerekeket jól használni a kütyüket, hogy biztonságban legyenek.

Tökéletesen megfelel egy mp3 lejátszó kezdetnek erre a célra, vagy egy mp4 esetleg mp5 lejátszó. Mert nem szeretnénk őket megfosztani a zenehallgatás élményétől sem, hiszen lehetnek már kedvencei, akiket szeretne hallgatni.
Nemcsak a gyerekek kedvence
A kisebbeknek, akik már elég nagyok ahhoz, hogy kütyüket használjanak, remek ajándék lehet. Nagyon sokféle színből lehet már választani, és nagy mennyiségű zenét lehet rajta tárolni.



Sportolás, például futás vagy úszás közben, esetleg amikor kirándulunk, vagy akkor, amikor egy kis magányra vágyunk, amikor szeretnénk zenét vagy hangoskönyvet hallgatni, nagyon jól jön egy mp3 lejátszó. Bárhol és bármikor tudunk rajta zenét hallgatni, csak egy jó fülhallgató kell hozzá.

Akár még azon is érdemes elgondolkodni, hogy okostelefon helyett csak egy mp3 lejátszót használjunk, így egy kicsit elszakadhatunk az állandó telefonon lógásról, de a zenehallgatásról sem kell lemondanunk.
Melyiket válasszuk?
A vízállóság mellett a tárhely és az, hogy milyen típusú fájlokat tud lejátszani az mp3 lejátszó, alapján kell eldöntenünk, hogy milyet szeretnénk vásárolni. Árban is nagy lehet a szórás, hiszen már néhány ezer forintért lehet kapni egy sima lejátszót.

Az alapkategóriába tartoznak például az Orion márkájú mp3 lejátszók. Ezeket nyugodtan megvásárolhatjuk a gyerekeknek. A hozzá vásárolt microSD kártya méretétől függ, hogy mennyit zenét tudunk tárolni rajta.

A Sonynak többfajta mp3 és audio lejátszója van, ezek már 50-60 000 Ft körül mozognak. Többféle színben kaphatóak, de a lényeg a hangminőség: stúdióhangzás és nagyfelbontású hangminőség a magasabb ár oka, valamint a kiváló zajszűrés és vezeték nélküli technológia, azaz bluetooth.

A Pioneer lejátszók az mp3 lejátszók csúcskategóriáját képviselik, az áruk 160 000 Ft körül mozog. Sokfajta file lejátszását támogatja a rendszere, Wi-Fi és bluetooth is rendelkezésre áll, 400 GB-ig bővíthető a memóriája. Zenészeknek igazi élmény és szuper választás!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.