Városlista
2020. február 27, csütörtök - Ákos, Bátor

Hírek

2019. December 10. 11:24, kedd | PR

Az ideális ajándékok karácsonyra!

Az ideális ajándékok karácsonyra!

Szeretnéd meglepni a párodat valami különlegessel? Olyan ajándékot keresel, ami személyes, és közös programot biztosít számotokra? Akkor jó helyen jársz, mert bemutatunk néhány lazító ajándék ötletet, ami után feltöltődve neki az új évnek!

Közös pihenés

Bár az ajándékot neki szánod, mégis együtt kell, hogy felhasználjátok. Ez a legjobb meglepetés, hiszen a hétköznapokon olyan nehéz időt szakítani a közös pillanatokra. Vagy túl sok a munka, és hulla fáradtan estek haza, akkor pedig kinek van kedve máshoz, mint egy jó filmhez és összebújáshoz? Esetleg van(nak) gyerek(ek), aki(k) felé maximális figyelemmel kell lenni. Ilyenkor szintén nehéz olyan időt találni, amikor csak magatokra tudtok koncentrálni. Ilyenkor nagyon jól sülhet el egy találó ajándék, amit ketten tudtok igénybe venni. Ha pedig van egy fix dátum, azt az ember sokkal jobban megoldja, akár szabadsággal, akár nagyszülőkkel, de akkor az a kis idő legyen fix!

A Rudas fürdő különböző wellness csomagjai rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Igaz, ezek 1 napos kiruccanások, de mellette gasztro élményekkel is gazdagabbak lehettek, így maximálisan kihasználhatjátok a rendelkezésre álló időt. Mindenképp érdemes megismerni a lehetőségeket, amit a Meglepkék oldalán bátran megtehettek.

Ha inkább utaznátok, annak sincsen akadálya, hiszen akár az országot is bejárhatjátok, ha ahhoz van kedvetek. Szigligeten találhatjátok a Villa Kabalát, ahol eltölthettek pár felejthetetlen napot. Rengeteg látnivaló és program vár rátok, mint a lovaglás, golf, vagy pedig a Szigligeti várat is meghódíthatjátok.

Masszázsok együtt és külön

Akár párban, akár egyedül, de egy masszázs minden esetben feltölt és ellazít. Igen gyakori, hogy egy egészen más ember jön ki a masszázsról, mint aki bement, hiszen feszültségoldó és lazító hatással is rendelkezik. Mindezt akár párban is élvezhetitek, ha az számotokra a legkedvezőbb.

A természet szerelmeseinek remek ajándék lehet egy nordic walking élmény, legyen szó egy erdei kiadásról vagy akár egy barlangi meditációval végződőről. A lényeg, hogy a természetben és magával foglalkozhasson az ember. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnek kicsit befelé figyelni.

Manapság egyre többet foglalkoznak a jógával is. Tökéletes alkalom egy 2 órás magán jógaóra, ahol csak te és a tested vagytok a középpontban, így nem kell osztozni a figyelmen.

Végül pedig egy fotózás is jól jöhet, függetlenül attól, hogy van-e éppen alkalom vagy sem. Nem kell, hogy kismama legyél, de még modell sem, a lényeg, hogy érezd jól magad, hogy majd szívesen nézegesd a profi fotóidat!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Január 31. 10:23, péntek | PR

Megjelent Wéber Feri első saját dala

2020. Január 28. 11:59, kedd | PR

9 érdekes tény a lóversenyről

2020. Január 24. 15:07, péntek | PR

Újévi fogadalmak: Hogyan olvassunk több könyvet idén?

Olvasni ismét divatos elfoglaltság, ami nagy öröm lehet számodra is, hiszen egy jó könyvvel a kezedben megszűnik a világ, és egy új nyílhat meg előtted.