Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Január 17. 08:23, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Az élet szép - Fotópályázatot hirdet a rendőrség

Az élet szép - Fotópályázatot hirdet a rendőrség

Ne kockáztass, fékezz! „Az Élet túl szép és túl rövid ahhoz, hogy azt meggondolatlanul kockára tegyük!”

Ez a mottója a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság új kampányának, amelyhez várják a csatlakozókat! Az életben számtalan olyan pillanat van, amelyet soha nem felejtünk, amely boldoggá tesz és örömet okoz. Az élet túl rövid ahhoz, hogy átszáguldjunk rajta. Néha meg kell állni és élvezni az adott pillanatot. A közúti közlekedési balesetek egy–egy adott szabály megszegéséből, a száguldásból, a felelőtlen magatartásból, meggondolatlanságból származnak. A Bizottság várja azokat a fotókat, amelyek olyan pillanatot örökítenek meg, amely megmutatja, mit jelent az életben a boldogság, az öröm. Nincs témabeli kötöttség, szerepelhet a fotón gyermek, állat, készülhet a kép esküvőn, nyaraláson, családi ünnepen stb. Egyetlen kikötés, hogy a beküldött képre (bárhova, de a kép teljes szélességében) szerkesszék rá „AZ ÉLET SZÉP! NE KOCKÁZTASS, FÉKEZZ!” mottót!

A képeket a bankom@veszprem.police.hu e-mail címre várják minden hónap 20-ig, legelőször február 20-ig. A fotók az MRFK-MBB facebook oldalán - Az Élet szép, ne kockáztass – megtekinthetőek lesznek.
Az adott hónap képeit szavazásra bocsátják és a legtöbb like-ot kapó fotó beküldője egy-egy baleset- megelőzési ajándékcsomagot kap. Az év végén a legjobb fotók újabb szavazáson vesznek részt és a nyertes egy értékes fényképezőgéppel lesz gazdagabb.
A fotókat később kiállítják, valamint baleset-megelőzési propaganda céljából is felhasználják, amit a beküldéskor figyelembe kell venni.

A BALESETEK ELKERÜLHETÖK, MEGELÖZHETÖEK TÜRELEMMEL, KÖRÜLTEKINTÉSSEL!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...