Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. November 18. 13:49, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Az avar alá akarta rejteni a kábítószert a menekülő és vezetéstől eltiltott sofőr Pápán

Az avar alá akarta rejteni a kábítószert a menekülő és vezetéstől eltiltott sofőr Pápán

A járőrök 2022. november 17-én 22 óra 40 perckor Pápán akartak megállítani egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. A férfi ahogy észlelte az egyenruhásokat, a gázra lépett és gyorsan továbbhajtott.

A rendőrök utánamentek, majd a menekülő sofőr Pápa külterületén egy földes útra fordult. Ezután megállt az autójával, majd utasával együtt kiugrottak abból és befutottak az erdőbe - írja a Rendőrség.

A rendőrök pár perccel később megtalálták a 48 éves gyömörei nőt, aki egy szélesebb gödörben próbált elrejtőzni, míg a 28 éves társa egy fa tövében akart elbújni. A férfi közben próbálta az avarban elrejteni irattartóját, melyből kábítószergyanús fehér por került elő. Mindkét személy már a helyszínen elismerte, hogy az intézkedés előtt fogyasztottak kábítószert.

A rendőrök ezt követően elfogták, előállították és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindkettejük ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás, továbbá a férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt is tettek büntetőfeljelentést.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a 28 éves elkövetőt őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az illetékes ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 16:28, kedd | Helyi

Két házba is betört a pápateszéri férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták a pápateszéri betörőt, akinél több lopott tárgyat is megtaláltak.

2022. November 28. 10:36, hétfő | Helyi

Folyamatos a nyomozás a kemeneshőgyészi csontsovány kutya ügyében

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kutya egyik gazdáját.

2022. November 28. 10:29, hétfő | Helyi

Fókuszban a nők elleni erőszak megelőzése

A párkapcsolati és a családon belüli erőszakról kaptak tájékoztatást a pápai diákok.

2022. November 27. 13:31, vasárnap | Helyi

Rálőtt egy kismacskára, állatkínzás miatt kell felelnie a 26 éves pápai lakosnak

A nagyteveli sértett 2022. szeptember 5-én délután tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon amiatt, hogy előző este lövések hangját hallotta, majd másnap hajnalban a teraszán megsebesítve talált rá a kölyök macskájára.