Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2022. November 18. 13:49, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Az avar alá akarta rejteni a kábítószert a menekülő és vezetéstől eltiltott sofőr Pápán

Az avar alá akarta rejteni a kábítószert a menekülő és vezetéstől eltiltott sofőr Pápán

A járőrök 2022. november 17-én 22 óra 40 perckor Pápán akartak megállítani egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. A férfi ahogy észlelte az egyenruhásokat, a gázra lépett és gyorsan továbbhajtott.

A rendőrök utánamentek, majd a menekülő sofőr Pápa külterületén egy földes útra fordult. Ezután megállt az autójával, majd utasával együtt kiugrottak abból és befutottak az erdőbe - írja a Rendőrség.

A rendőrök pár perccel később megtalálták a 48 éves gyömörei nőt, aki egy szélesebb gödörben próbált elrejtőzni, míg a 28 éves társa egy fa tövében akart elbújni. A férfi közben próbálta az avarban elrejteni irattartóját, melyből kábítószergyanús fehér por került elő. Mindkét személy már a helyszínen elismerte, hogy az intézkedés előtt fogyasztottak kábítószert.

A rendőrök ezt követően elfogták, előállították és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindkettejük ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás, továbbá a férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt is tettek büntetőfeljelentést.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a 28 éves elkövetőt őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az illetékes ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.