Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2020. Január 23. 08:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Több olvasónk is megkereste hírportálunkat azzal az értesüléssel kapcsolatban, mely szerint azért került le a pápai áruház tetejéről a nagy méretű felirat, mivel egy másik áruházlánchoz kerül át a pápai üzlet.

Az értesüléssel kapcsolatban megkerestük mindkét érintett felet. A Tesco-tól egyelőre nem kaptunk választ, az Auchan viszont a következő, kissé sejtelmes választ küldte el szerkesztőségünknek:

"Az Auchan Retail Magyarország nyitott az új lehetőségekre, amelyeknek köszönhetően még jobban megfelelhet vásárlói igényeinek. Ezért vállalatunk dolgozik a magyarországi áruházak fejlesztésén és új áruházak kialakításán.
Új áruház nyitásával kapcsolatban Pápán jelenleg nincs bejelenteni valónk, amint változás lenne ez ügyben, tájékoztatni fogjuk Önöket és a lakosságot."

Frissítés! Cikkünk megjelenését követően megérkezett a Tesco válasza is. Az áruházlánc egyértelműen cáfolta olvasóink értesüléseit és határozott nemmel válaszoltak arra a kérdésre, hogy napirenden lenne a pápai üzlet eladása.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 21. 15:35, péntek | Helyi

Bővítik és felújítják a Fenyveserdő Bölcsődét

550 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a pápai önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban, a bölcsőde teljes körű felújítására és bővítésére - jelentette be dr. Kovács Zoltán.

2020. Február 21. 15:03, péntek | Helyi

Régészeti próbafeltárásokat végeznek a Fő téri házak udvarain

A leendő parkolóépítés miatt szükségesek a próbafeltárások.

2020. Február 21. 14:46, péntek | Helyi

103 km/óra - Pápán mérték a legerősebb széllökést az országban

Hidegfront vonul át az országon, amelyet erős széllökések kísérnek.

2020. Február 21. 14:44, péntek | Helyi

Ittasan vezetett, lezárták a nyomozást

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 49 éves marcaltői férfival szemben folytatott.