Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2020. Január 23. 08:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Több olvasónk is megkereste hírportálunkat azzal az értesüléssel kapcsolatban, mely szerint azért került le a pápai áruház tetejéről a nagy méretű felirat, mivel egy másik áruházlánchoz kerül át a pápai üzlet.

Az értesüléssel kapcsolatban megkerestük mindkét érintett felet. A Tesco-tól egyelőre nem kaptunk választ, az Auchan viszont a következő, kissé sejtelmes választ küldte el szerkesztőségünknek:

"Az Auchan Retail Magyarország nyitott az új lehetőségekre, amelyeknek köszönhetően még jobban megfelelhet vásárlói igényeinek. Ezért vállalatunk dolgozik a magyarországi áruházak fejlesztésén és új áruházak kialakításán.
Új áruház nyitásával kapcsolatban Pápán jelenleg nincs bejelenteni valónk, amint változás lenne ez ügyben, tájékoztatni fogjuk Önöket és a lakosságot."

Frissítés! Cikkünk megjelenését követően megérkezett a Tesco válasza is. Az áruházlánc egyértelműen cáfolta olvasóink értesüléseit és határozott nemmel válaszoltak arra a kérdésre, hogy napirenden lenne a pápai üzlet eladása.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 15:28, hétfő | Helyi

Halálos baleset a 83-ason

Fának csapódott egy autó Tétnél. A sofőr életét vesztette.

2020. Szeptember 28. 14:54, hétfő | Helyi

Öt fertőzött diákot azonosítottak a Türr Gimnáziumban

Múlt héten csütörtökön kapott értesítést az iskola arról, hogy az egyik diák Covid tesztje pozitív lett, a kontaktkutatás során pedig kiderült, hogy további négyen fertőződtek meg. Mintegy 90 diák digitális tanrend szerint tanul.

2020. Szeptember 28. 12:34, hétfő | Helyi

Hazai pályán kapott ki a Perutz

A Zalaegerszeg második csapata vitte el mindhárom pontot a Perutz Stadionból.

2020. Szeptember 27. 15:01, vasárnap | Helyi

Befogadó istentisztelet a pápai református templomban

Befogadó istentiszteleten köszöntötte a pápai gyülekezet, az Édenkert Pápai Református Óvoda új óvodásait, a gyermekek családtagjait, és az intézményhez újonnan csatlakozott munkatársakat.