Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 28. 08:20, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átvette megbízólevelét dr. Kovács Zoltán

Átvette megbízólevelét dr. Kovács Zoltán

Hatodik alkalommal jutott be az Országgyűlésbe a politikus.

Pénteken délután ünnepélyes keretek között vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét dr. Kovács Zoltán, a pápai Városházán. Az eseményen dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket, gratulált Kovács Zoltánnak az újabb győzelemhez és köszönetet mondott a választópolgároknak.

A polgármester köszöntőjét követően dr. Somogyi Natália, a választókerület választási bizottságának elnöke ismertette a hivatalos eredményt.- A választás eredménye a Kúria döntésének kihirdetése napján, 2018. április 25-én vált jogerőssé. Mindezek alapján megállapítható, hogy a Veszprém megyei 04. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületben a választás érvényes és eredményes volt, az országgyűlési egyéni képviselő dr. Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje lett - mondta a bizottság elnöke, majd átadta a megbízólevelet a képviselőnek.

Dr. Kovács Zoltán megköszönte a választók újbóli bizalmát, mindazok munkáját, akik a kampányát segítették, valamint családja támogatását. Azt mondta, ez egy különleges választás volt, mivel ennyien még nem mentek el szavazni, ennyi jelölt sem volt még soha, és ennyi kifogás sem érkezett még a választással kapcsolatban, ami szerinte azzal magyarázható, hogy az ellenzék nem tudta elegánsan kezelni a nagy arányú vereségét.

Hozzátette, a győzelemnek rövid ideig lehet csak örülni, hiszen az ünneplés után újre kezdődik a munka. - Szeretném folytatni azt a munkát, amit öt ciklussal ezelőtt megkezdtem. Azokból jó néhány tennivalót elvégeztünk, de jöttek új feladatok, amit el kell végezni. Szeretnék ennek a bizalomnak megfelelni, és az előttünk álló munkát sikeresen elvégezni - fogalmazott Kovács Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.