Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Február 22. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Átverték! Lakókocsit akart vásárolni, 400 ezer forintot utalt előlegként

Átverték! Lakókocsit akart vásárolni, 400 ezer forintot utalt előlegként

Ha új, korábban nem ismert webáruházból vagy személytől rendel terméket, mindenképpen keressen rá független vevői értékelésekre, illetve ilyenkor az utánvétes fizetési módot válassza.

Lakókocsit szeretett volna vásárolni egy 63 éves fenyőfői férfi, ezért az interneten keresett ilyen hirdetéseket. Talált is egy kedvezőt, így megadott elérhetőségen felvette a kapcsolatot a hirdetővel. A részletek leegyeztetése során személyes találkozóra is sor került, amely során az eladó látványterveket is mutatott az érdeklődő feljelentőnek.

A megrendelést felvétele után közel négyszázezer forint előleget utalt el a sértett arra a számlaszámra, melyet neki megadtak. A megbeszélt határidőre a lakókocsikkal kapcsolatban érdemi előrelépés nem történt, így a sértett elment ahhoz a gyártóüzemhez, melyben tudomása szerint a megrendelése készült. Ekkor derült ki, hogy a kérdéses üzem valóban gyárt ilyen eszközöket, de az ő megrendeléséről nem tudnak, sőt az általa kapcsolattartóként megnevezett személyeket nem is ismeik. A feljelentő próbált kapcsolatba lépni a hirdetővel, de ez már nem sikerült neki, így az előlegként utalt összeg sem került hivatalos formában jóváírásra.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.