Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 10. 09:14, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Átfestette a lopott kerékpárt

Átfestette a lopott kerékpárt

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nemesgörzsönyi ház udvaráról lopott el egy kerékpárvázat az a lovászpatonai férfi, akit 2014. január 6-án délután fogott el a falubanFekete Ernő r. főtörzsőrmester és társa Baráth Balázs r. törzsőrmester körzeti megbízott.A településen szolgálatot teljesítő rendőrökarra lettek figyelmesek, hogy a 21 éves S. N.egy zöld színű kerékpárt kísérelt meg sietve elrejteni az egyik családi ház hátsó udvari részén. Kérdőre vonták a férfit, aki elismerte, hogy a járművet 2013. január 4-én a faluban lakó ismerőse szomszédságában levő lakatlan családi ház udvarából tulajdonította el. A gyanúsítottkihallgatása alkalmával elmondta, hogy az udvarba a kerítésen keresztül mászott be, majd ellopta az ott talált kerékpárvázat. Másnap átfestette azt és átszerelte rá egy másik bicikli kerekét és nyergét.
A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.