Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2017. Szeptember 20. 15:38, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a városrészi majálison összegyűlt adományokat

Átadták a városrészi majálison összegyűlt adományokat

A május végi rendezvény főzőversenyének teljes bevételét, több mint 160 ezer forintot adott át Bocskay László önkormányzati képviselő a Fáy és a Huszár lakótelepi óvodáknak.

A két részre osztott adományból a Fáy oviban két csoportszoba padozatának a megújítását, míg a Huszár oviban két új szabadtéri játék, egy csúszda és egy hinta beszerzését tervezik. Csákvári Judit, a Pápa Városi Óvodák intézményvezetője köszönetét fejezte ki az adomány átadása kapcsán. Mint mondta, örömteli az is, hogy a városrészi napok alkalmaival a közösségek is fejlődnek.

Az eseményen jelen volt Áldozó Tamás polgármester is. A városvezető elmondta, ugyan az óvodák működését az önkormányzat finanszírozza, mégis mindig vannak olyan kisebb feladatok, melyek megoldására az intézmény finanszírozásából nem futja. A polgármester kiemelte, a városrészi napokhoz kapcsolódó főzőversenyeken a csapatok finanszírozzák az ételek hozzávalóit, így a befolyt összegek vegytiszta adományoknak mondhatók.

Bocskay László önkormányzati képviselőtől megtudtuk, a májusi rendezvényen tizenegy csapat főzött és több mint 160 ezer forint gyűlt össze. A képviselő hozzátette, túl azon, hogy az óvodáknak mindig jól jön az adomány, azt is szerették volna ily módon meghálálni az intézményeknek, hogy évről-évre nagyon színvonalas műsorral rukkolnak elő a városrészi majálison a Fáy és a Huszár ovisai.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 09:06, csütörtök | Helyi

Meglopta lakótársait a munkásszállón

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a Zala megyei férfival szemben, aki a lakótársainak értéktárgyait tulajdonította el egy pápai munkásszállóról.

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse