Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. December 13. 18:26, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a Mosoly-dobozokat

Átadták a Mosoly-dobozokat

Számos ajándék gyűlt össze az MSZP pápai irodájában, a párt hagyományos karácsony előtti akciójának keretében. A csomagokat a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete juttatja el a rászorulóknak.

Grőber Attila önkormányzati képviselő elmondta, a szocialisták az ország minden választókerületében szerveztek hasonló akciót, az ünnep közeledtével. – Azt gondolom, hogy minden közösségnek, legyez az egyház, politikai, vagy civil szervezet, rendkívül fontos szerepe van abban, amit én úgy hívok, hogy társadalmi felelősségvállalás, mások iránti szociális érzékenység – mondta a politikus, köszönetet mondva mindazoknak, akik részt vettek az akcióban. Grőber Attila kiemelte, azért a PÁNKE-n keresztül érnek célba az ajándékok, mivel az egyesület garancia arra, hogy jó helyre kerülnek a csomagok.

A Mosoly-dobozokba ezúttal is elsősorban tartós élelmiszer és játék került, de számos egyéb felajánlás érkezett, például fenyőfákat is ki tudnak osztani a rászoruló családok között. Kovács József, a párt helyi elnöke nagy örömének adott hangot, hogy hetedik alkalommal is sikeresen tudták megszervezni ezt a jótékonysági akciót. Mint mondta, a tagságukon túl nagyon sok, számukra ismeretlen család érkezett hozzájuk dobozokkal, önzetlen felajánlásokkal. Az elnök kiemelte a Korvin Babacentrumot, amely első alkalommal adományozott az akcióban. Kovács József bízik abban, hogy az ajándékokkal boldogabbá tudják majd tenni sokak karácsonyát.

Konczos Attiláné Marika, az egyesület tagja köszönetet mondott az önzetlen felajánlásokért és biztosította a szervezőket arról, hogy jó helyre fognak kerülni az ajándékok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.