Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. December 14. 10:18, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a mosoly dobozokat

Átadták a mosoly dobozokat

Tartós élelmiszerek, játékok, ruházat, háztartási szerek, édességek. Sok szépen becsomagolt ajándékcsomaggal telt meg a szocialista párt helyi irodája, melyeket ma reggel adtak át a Pápai Nagycsaládosok Egyesületének.

Immáron hagyományosnak számít az MSZP karácsony előtti adománygyűjtő jótékonysági akciója, mely az idei évben is sikeres volt, látva az összegyűlt mosoly-dobozokat. Grőber Attila, a párt megyei alelnöke az adományok átadását megelőzően elmondta, a szocialisták minden választókerületi szervezete végez karitatív tevékenységet az ünnep közeledtével, a párt országgyűlési képviselői pedig szintén jótékonysági célra mondtak le a megemelt képviselői illetményük különbözetéről. Ebből az összegből Pápán 50 ezer forint értékben adnak át tartós élelmiszereket december 21-én.

- Köszönetet mondok az adományozóknak és Kovács József képviselő-társamnak, aki idén is megszervezte a mosoly-doboz akciót. Fogadják ezeket az ajándékokat olyan szeretettel, mint amilyennel felajánlották, becsomagolták és elhozták ide - mondta Grőber Attila.

Kovács Józseftől, a pápai szervezet elnökétől megtudtuk, a párt aktivistáin kívül sok, számára ismeretlen arcot is látott az adományozók között, de külön megköszönte a városi könyvtár könyvadományát. Mint mondta, újra megerősödött a régi mondás, miszerint jobb adni, mint kapni.

Címkék: adomány, mosoly-doboz, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.