Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. December 19. 13:42, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a mosoly-doboz adományokat

Átadták a mosoly-doboz adományokat

A szocialisták évek óta gyűjtenek adományokat a rászorulóknak az ünnepek közeledtével. Az idei évben összegyűlt dobozokat ma délelőtt adták át a Pápai Nagycsaládosok Közhasznű Egyesülete képviselőinek.

Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke az akció kapcsán elmondta, széles körben hirdették meg az adományozás lehetőségét és örömére szolgál, hogy rekord számú doboz érkezett, ám egyúttal elszomorítónak tartja, hogy oly sokan vannak, akik rászorulnak ezekre a csomagokra.

Gőgös Zoltán szólt arról az országos szintű szocialista kezdeményezésről, melynek során az ország 480 gyermekének kívánságát teljesítik. Az országos elnökség gyűjtéséből összegyűlt utalványokból Pápán két család részesül, az adományokat Gőgös Zoltán nyújtotta át a nagycsaládosok képviselőinek. Mint mondta, öröm számukra, hogy az adományok szétosztásában olyan szervezet vesz részt, amely garanciája annak, hogy azok biztosan a rászorulókhoz kerülnek.

A szocialista politikusok minden polgárnak áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívántak a sajtón keresztül is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.