Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 01. 09:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a megújult szaunavilágot a termálfürdőben

Átadták a megújult szaunavilágot a termálfürdőben

Átadóünnepséget tartottak csütörtökön késő délután a Várkertfürdő megújult szaunarészlegében, melyre a szauna törzsvendégeit és az önkormányzati képviselőket hívták meg.

Az eseményen Nagy Zsolt, a Várkertfürdő vezérigazgatója ismertette a több mint húsz millió forint összértékű felújítás részleteit. - A nyitás óta eltelt 14 évben eljárt az idő a szauna felett is, megváltoztak a vendégigények, így ideje volt, hogy ezt a teret is megújítsuk - fogalmazott Nagy Zsolt hozzátéve, a felújítás során átalakították a tereket, tágasabbá tették a szauna kabinokat, új belső pihenőt alakítottak ki és egy új, bioszaunával bővült a szaunavilág szolgáltatásainak köre.

A felújítás keretében a terekben megújult valamennyi burkolat, valamint a gépészeti berendezéseket is kicserélték. - A szauna esztétikai megújításának eredményeként exkluzív környezet, komfortosabb körülmények és magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtható a vendégeknek - mondta el Nagy Zsolt hangot adva abbéli reményének, hogy a felújítások nyomán még többen veszik igénybe a szauna szolgáltatásait.

Az igazgató felidézte, a tavalyi év elején az uszodarészlegen is megújult a szauna, idén februárban pedig új wellness tér nyílt Bambusz SPA néven, ahol aromafürdő, szolárium és különböző masszázskezelések vehetők igénybe.

A nyitóünnepségen Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte a vendégeket. A városvezető úgy fogalmazott, hogy egy fürdő építését soha nem lehet befejezni, mindig kell valamit újítani, frissíteni, figyelni kell a fürdővendégek igényeit. - Azt látom, hogy itt az utóbbi években ezek a változások megtörténtek, akkor is, amikor külső forrás bevonásával nagyobb fejlődésre volt lehetőség, és akkor is, amikor kisebb fejlesztéseket lehetett megvalósítani önerőből. Ilyen beruházás több is volt az elmúlt években, például a strandon is történt változás, de ide tartoznak a wellness fejlesztések is - fogalmazott a polgármester, aki bízik abban, hogy a megvalósult fejlesztések tovább erősítik a Várkertfürdő pozícióit és folytatódnak az idei évben tapasztalható pozitív tendenciák.

A nemzeti színű szalag átvágását követően a megjelentek megtekintették a szaunavilág megújult tereit, melyek péntektől a nagyközönség számára is nyitva állnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.