Városlista
2019. december 13, péntek - Luca

Hírek

2014. Október 09. 20:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Átadták a felújított orvosi rendelőt Tapolcafőn

Átadták a felújított orvosi rendelőt Tapolcafőn

7 millió forintos önkormányzati beruházásnak köszönhetően a kor kívánalmainak megfelelő környezetben gyógyulhatnak a tapolcafői betegek.

Zsegraics Gyulától, a térség önkormányzati képviselőjétől megtudtuk, hogy a falújítás során a legfontosabb cél az volt, hogy a rendelő akadálymentesítése megoldódjon. Az evangélikus egyház tulajdonában lévő épület az építkezés során ki is bővült, egy takarítóeszköz tároló, és egy mozgáskorlátozott mellékhelyiség is kialakításra került. Az épület új nyílászárókat kapott, a padló és a falburkolatok is ki lettek cserélve, csakúgy, mint a víz és a villany vezetékek. Az akadálymentesítést az épület melletti udvar felől tudták megoldani a szakemberek, így a szomszédos templomba való bejutás is lehetségessé vált a kerekesszékkel közlekedők számára.

A ma délutáni megnyitón részt vett Áldozó Tamás polgármester és Unger Tamás alpolgármester is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 15:13, csütörtök | Helyi

Egészen parádés a SAC tetrisz fotója

Stratégiai Légiszállítási Képesség (Strategic Airlift Capability - SAC) az MH Pápa Bázisrepülőtéren készített fotójával csatlakozott a tetrisz kihíváshoz.

2019. December 12. 11:53, csütörtök | Helyi

Csőtörés – Egészen a víztoronyig kicserélik a problémás csövet a Vásár utcában

Három év alatt háromszor tört el ugyanaz a főnyomócső a Vásár utcában, a Vízmű úgy döntött, hogy a Török Bálint utcai körforgalomtól egészen a víztoronyig kicserélik a csövet.

2019. December 11. 22:05, szerda | Helyi

Csőtörés miatt hömpölygött a víz a Vásár utcán

Olvasónk videóján jól látható, hogy jelentős mennyiségű víz ömlött ki. A város több pontjáról jelezték olvasóink, hogy lecsökkent náluk a víznyomás.

2019. December 11. 21:20, szerda | Helyi

Újabb vidám Zanzafix történetek a gyermekeknek!

Új mesekönyvéről kérdeztük Iványi Balázst,mely Zanzafix születésnapja címmel jelent meg december elején a pápai könyvesboltokban.