Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 07. 09:13, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu(Sz.Zs.) Pápai Rk.

Áruházi lopássorozatnak vetettek véget

Áruházi lopássorozatnak vetettek véget

A Pápai Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy helyi bevásárlóközpont egyik pénztárosa és további négy gyanúsított ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves K. Richárd pénztárosként dolgozott egy üzletben, ahol 2015. február hónapban összesen 15 alkalommal károsították meg a munkaadóját úgy, hogy a pénztáros a mozgó szalagra helyezett árukat nem húzta át a pénztárgép érzékelői alatt, hanem felette átemelve helyezte a vásárló kosarába.
Az eljárás során négy pápai illetőségű személyt hallgatott ki a kapitányság, akik közül a 72 éves S. János 9 alkalommal, a 42 éves B. Andrea 5 alkalommal, a 20 éves D. Nikolett 3 alkalommal, valamint a 18 éves A. Roland 3 alkalommal nyújtott segítséget a bűncselekmény elkövetésében, ezzel okozva mintegy fél millió forintos anyagi kárt.
A házkutatások során közel 100 tételben kerültek elő az eltulajdonított tisztálkodó szerek, ruhák, vegyi áruk, élelmiszerek, állateledelek, illetve egy zsák virágföld. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. Az eltulajdonított értékeket az áruháznak visszaszolgáltatták a nyomozók.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárását befejezte, a keletkezett iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.